Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Mühendis Alımı yapıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü sözleşmeli mühendis alımı için devlet personel başkanlığı sitesinde ilan yayınladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Mühendis Alımı yapıyor

Kamu kurumları KPSS sınavına göre 2017 alımlarına başladı. Bu sabah Sağlık Bakanlığı 3890 sözleşmeli sağlık personeli alımı için ilan yayınladı. Bu ilandan sonra Emniyet Müdürlüğü de boş olan mühendis kadroları için sözleşmeli personel alımı ilanı yayınladı.

2017 Emniyet Genel Müdürlüğü Personel alımı ilanı mühendis kadroları alımı için yayınlandı. Emniyetin açıkladığı mühendis kadroları bilgisayar ve elektrik elektronik mühendisliği pozsiyonları içindir. Personel alımı sözleşmeli oalrak KPSS P3 puanına göre yapılacaktır.

2017 Emniyet Sözleşmeli Perosnel Alım şartları nelerdir?

  • Atama yapılacak pozisyona uygun olan fakülteden mezun olmak,
  • Sağlık durumunun çalışmasına engel bir durumu olmaması,
  • Esnek çalışma saatlerine uyumlu olmak,
  • Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak

Emniyet Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımına başvuruda bulunacak adaylar başvuruya giderken nüfus cüzdanı, 2 adet fotoğraf, diploma ve KPSS sonuç belgesinin yanınızda bulunması gerekmektedir. Emniyet Genel Müdürlüğü sözleşmeli mühendis alımına ilişkin tüm bilgileri www.egm.gov.tr adresinden ilan edecektir.

Bilgisayar Mühendisliği kadrosuna 12, Elektrik Elektronik Mühendisliğ kadrosuna ise 8 personel alımı yapılacaktır. Alım için müracaatta bulunacak adaylardan belirlenen kontenjanın beş (5) katı kadar aday sözlü mülakat için çağrılacaktır. İlan başvuru tarihler 8-17 Mart 2017 tarihleri arasındadır.

2017 EGM Bilgisayar Mühendisi Alımı ilanı tam metni için TIKLAYINIZ

2017 EGM Elektrik Elektronik Mühendisi Alımı ilanı tam metni için TIKLAYINIZ

 
2017 egm personel alımı 2017 emniyet personel alımı emniyet mühendis alımı 2017 egm sözleşmeli personel alımı 2017 egm mühendis alımı 2017 egm iş ilanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.