Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Alacak

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinin personel ihtiyaçlarını gidermek üzere yılın belirli aralıklarında personel alımı yapmaktadır.

Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Alacak

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinin personel ihtiyaçlarını gidermek üzere yılın belirli aralıklarında personel alımı yapmaktadır. 09 Kasım 2016 tarihinde Devlet personel başkanlığı üzerinden yayınladığı ilan metninde merkez ve taşra teşkilatı bünyesinde sözleşmeli personel statüsünde Avukat alacaktır. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kurulmuş olan komisyon sözlü ve veya uygulamalı sınav sonucuna göre alım yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar haberimizin devamındaki başvuru şartlarını inceleyebilirler.

Başvuru Şartları:

  • Türk Vatandaşı olmak,
  • Yapılacak sınavın son başvuru günü olan 25/11/2016 tarihinde 18 yaşını tamamlamış (25/11/ 1998 tarihi ve öncesi doğumlu olmak) ve 35 yaşını tamamlamamış olmak, (25/11/1981 sonrası doğumlu olanlar),
  • Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak (Yapılacak sınavlar sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek),
  • Hukuk Fakültesinden mezun olmak,
  • Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak.
  • Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak (Yapılacak sınavlar sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek), j. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak (Yapılacak sınavlar sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek).

Başvuru yapmak isteyen adaylar 21 ile 25 Kasım tarihleri arasında bulundukları illerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne bizzat başvuracaklardır. İlan ile ilgili tüm detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 
Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Alımı Emniyet Genel Müdürlüğü İşçi Alımı Avukat Alımı 2017 Emniyet Genel Müdürlüğü İş İlanları Personel Alımı İş İlanları Personel Alımı 2017 İşin Olsa
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.