DKK İlköğretim Mezunu Bin 907 Sözleşmeli Er Alıyor

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yapılan duyuruda bünyesinin personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere farklı pozisyonlar için toplam bin 907 sözleşmeli er statüsünde personel alımı yapacaktır.

DKK İlköğretim Mezunu Bin 907 Sözleşmeli Er Alıyor

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yapılan duyuruda bünyesinin personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere farklı pozisyonlar için toplam bin 907 sözleşmeli er statüsünde personel alımı yapacaktır. İstihdam edilecek olan sözleşmeli erler yüzey ve kıyı birliklerinde görevlendirileceklerdir. Başvuru yapacak olan adayların en az ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı istihdam edeceği  erlere 2 bin 537 TL maaş ödeyecektir.

Alım Yapılacak Olan Kadrolar

Şöför C sınıfı 33, şöför B sınıfı 118, yara savunma 63,elektrik 69,motor kazan 9,motor 178,hizmet tel kurucu 12, deniz piyade 826,porsun 123, vardabandra 5, serdümen76, topçu 136,dalgıç 17,kurbağaadam 12,fırın 1, aşçı 39,kamorot 23 vs. gibi daha bir çok bölüme toplam bin 907 sözleşmeli er alınacak. Başvuru için istenen şartlar aşağıdaki gibidir.

betbaba giriş

Başvuru Şartları:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak,
  •  Askerlik hizmeti ve öğrenim şartı; İlköğretim (Ortaokul) mezunları için; Askerlik hizmetini yapıyor/yapmış olmak,
  • En az İlköğretim (ortaokul-8 yıl) Mezunu Adayların Deniz Kuvvetlerinde Sözleşmeli Er olmak istemeleri durumunda Mükellef Askerlik Hizmetine başlamış veya bitirmiş olmaları gerekmektedir. Askerlik yapmayan ilköğretim mezunlarının başvuruları kabul edilmeyecektir.
  • Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2016 tarihi itibarıyla yirmi beş (25) yaşını bitirmemiş, 20 yaşından gün almış olmak (01 Ocak 1991 ve sonrası ile-31 Aralık 1996 ve öncesi tarihlerinde doğanlar),
  • Askeri okullardan ve Türk Silahlı Kuvvetlerinden her ne sebeple olursa olsun ilişiği kesilmemiş olmak,
  •  Türk Silahlı Kuvvetlerinde daha önce subay, astsubay, uzman jandarma, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak istihdam edilmemiş olmak,
  • Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,,

Başvuru Şekli:

 Başvuru yapmak isteyen adaylar Deniz Kuvvetleri Komutanlığının internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanın tam metnini http://personeltemin.dzkk.tsk.tr adresinden okuyabilirler. Başvurularda yine aynı internet sitesi üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.

 
Sözleşmeli Er Alımı Er Alımı Sözleşmeli Personel Alımı Deniz Kuvvetleri Er Alımı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 1.907 Sözleşmeli Er Alımı Memur Alımı Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.