Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alacak

Dışişleri Bakanlığı bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek için en az lise mezunu personeller alacak.

Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alacak

Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı

Dışişleri Bakanlığı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda bünyesinde ihtiyaç duyduğu pozisyonlar için personel alımı yapacaktır. Geçtiğimiz yıllara göre 2016 yılında daha fazla personel alımı yapılacak. Dışişleri Bakanlığı alım yapacağı personellerin özellikle nitelikli ve yabancı dil bilen adaylar arasından yapılacak. Dışişleri Bakanlığı personel alımlarını  Devlet Personel Başkanlığının internet sayfasının üzerinden sözleşmeli personel alacağını duyurdu.

Başvuru Şartları

Dışişleri Bakanlığı tarafından sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu peki bu pozisyonlara kimler başvurabilir ve şartları nedir?

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
  • Kamu haklarından yoksun olmamak
  • En fazla 45 yaşında olmak
  • En az lise mezunu olmak
  • Hapis cezası almamış olmak
  • Arapça ve Türkçe'yi iyi derecede ve tercihen İngilizce'de bilmek
  • Sicili temiz olmak
  • Bilgisayar Kullanabilmek

Sıralanan maddelerdeki niteliklere sahip olan adaylar Dışişleri Bakanlığı tarafından verilen personel alım ilanlarına başvuru yapabileceklerdir. Sözleşmeli olarak istihdam edilecek personeller 4B statüsünde istihdam edileceklerdir. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlanan duyurunun detaylarını inceleyerek bu pozisyonlara başvurabilecekler. 

 
Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alacak 2016 Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alacak Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alacak 2016 Başvuru Şartları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.