Devlet Su İşleri Müdürlüğü İşçi Alımı Yapacak

DSİ 34. Şube Müdürlüğü İşçi Alımı Yapacak

Devlet Su İşleri Müdürlüğü İşçi Alımı Yapacak

Devlet Su İşleri İşçi Alımı

Devlet Su İşleri her yıl olduğu gibi bu yılda personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere personel alımı yapmaya devam etmektedir. DSİ personel ve işçi alımlarını genellikle Kamu Personeli Seçme Sınav sonuçlarına göre yapmaktadır. Her yıl alım yapacağı pozisyonları belirledikten sonra alımlara başlayan Devlet Su İşleri boşalan kontenjanlar içinde ihtiyacına görede plansız alımlar yapmak için personel ve işçi alım ilanları yayınlamaktadır. KPSS sınav sonuçlarına göre personel istihdam eden Devlet Su İşleri bazı durumlarda ise İŞKUR aracılığı ile personel almaktadır.

İşçi Alımı Yapılacak Pozisyonlar

İŞKUR aracılığı ile verilen iş ilanlarının detaylarında Devlet Su İşleri 34. Şube Müdürlüğü görevlendirilmek üzere eski hükümlüler arasında işçi alımı yapılacağı bilgisi verildi. Peki Devlet Su İşleri İŞKUR aracılığı ile hangi pozisyonlar için işçi alımı yapacak? işte ayrıntılar.

Devlet Su İşleri puantör pozisyonunda görevlendirmek üzere eski hükümlü işçi alımı yapacaktır. Alım yapılacak pozisyon için alınacak adayın en az ilköğretim en fazla ise lise mezunu olmaları gerekmektedir. Yüksek okul mezunu olan adaylar bu ilana başvuru yapamayacaklar. Adayların bu meslek için bir uzman olmaları gerekmekte olup pratikte bu işi yapabilmeleri yeterli olacaktır. Ancak adayın bayanpartner.biz Milli Eğitim Bakanlığından onaylı olan bir kurumdan Bilgisayar Operatörlüğü Sertifikası almış olması gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyenler bu gün itibari ile www.iskur.gov.tr internet sitesi aracılığı ile yada en yakın İŞKUR il yada ilçe müdürlüklerine başvuru yapabilirler. Bahsedilen iş için uygun olan adaylar için Devlet Su İşleri 34 şube müdürlüğünde 7 Eylül tarihinde kura çekilecektir.

 
Devlet Su İşleri 34. Şube Müdürlüğü İşçi Alımı Yapacak Devlet Su İşleri 34. Şube Müdürlüğü İşçi Alımı Devlet Su İşleri 34. Şube Müdürlüğü İşçi Devlet Su İşleri İşçi Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Sinan acıkabak     2019-11-09 Dsi şoför alımı muracat etmek istiyorum