Çukurova Üniversitesi 11 Sözleşmeli Personel Alıyor

Çukurova Üniversitesi yayınlamış olduğu ilanda bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Çukurova Üniversitesi 11 Sözleşmeli Personel Alıyor

Çukurova Üniversitesi yayınlamış olduğu ilanda bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Devlet personel başkanlığının internet sitesi üzerinden yayınlanan duyuruda Kamu Personeli Seçme Sınavının B Grubu puan türünün esas alınarak istihdam edilecek adayların Çukurova Üniversitesinin hemşirelik bölümünden mezun olmaları başvuru şartları arasındadır. Başvuru yapmak isteyen adaylar yayınlanan ilanın başvuru şartlarını inceledikten sonra başvuru yapabilirler.

GENEL ŞARTLAR

⇒ Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

⇒ Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak.

⇒ Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak.

⇒ Erkek adayların, muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

⇒ 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engelli bulunmamak,

Çukurova üniversitesi'nin Hemşirelik bölümünden mezun olan adaylar yayınlanan sözleşmeli personel alım ilanına en geç 11 Kasım 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuruda bulunacak adayların, bu ilanın gazetede yayımlandığı tarihi izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Daire Başkanlığı İşçi Bürosuna şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

 
Personel Alımı Personel Alımı 2017 Memur Alımı Memur Alımı 2017 Sözleşmeli Personel Sözleşmeli Personel Alımı Hemşire Alımı Sözleşmeli Hemşire Alımı Kamu İş İlanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.