CTE 317 Ceza İnfaz Katibi Alımı

Ceza ve Tevkifevleri bünyesine toplam 978 sözleşmeli personel alımı yapılacağı Devlet Personel Başkanlığı tarafından duyurulmuştu.

CTE 317 Ceza İnfaz Katibi Alımı

Ceza ve Tevkifevleri bünyesine toplam 978 sözleşmeli personel alımı yapılacağı Devlet Personel Başkanlığı tarafından duyurulmuştu. Farklı kadrolar için yayınlanmış olan ilan arasında olan pozisyonlardan biride 317 ceza infaz katibi alımıdır. İsbilgileri.com olarak bu ilanın başvuru şartlarını ve başvuru şeklini sizler için inceledik.

Ceza infaz katibi olmak isteyen adayların Türk vatandaşı olmaları, kamu haklarından yoksun olmamaları, Kamu Personel Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Genel başvuru şartları arasında yaş sınırı da isteniyor en az 18 en fazla 35 yani 1 Ocak 1981 tarihinden sonra doğanlar bu ilana başvuru yapabilecek.  Ayrıca adaylar için yapılacak olan güvenlik soruşturmasında her hangi bir prüzün olmaması gerekiyor. Erkek adayların askerlik görevini yapmış veya  muaf olmaları ya da erteletmiş olmaları şartı isteniyor.

Adayların Ceza infaz katibi olabilmesi için en az lise mezunu olmaları gerekiyor. Önlisans mezunu yada adalet yüksekokulu mezunları, önlisans bilgisayar bölümü mezunları da bu ilana başvuru yapabilecektir.

Başvurular 2017 yılı 2 ile 13 Ocak tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki ilan metni içersindeki başvuru formunu doldurup, KPSS sonuç belgesi ve diplomanın onaylı örneği ile birlikte başvuru yapabileceklerdir. Adaylar istenen tüm belgeler ile birlikte Cumhuriyet Başsavcılıklarına veya adalet komisyonu başkanlıklarına şahsen müracaat yoluyla yapabileceklerdir. Yayınlanan ilan metni için Tıklayınız.

 
CTE büro personeli alımı Ceza ve tevkifevleri CTE memur alımı CTE sözleşmeli personel alımı Adalet bakanlığı memur alımı Zabıt katibi alımı Kamu personeli alımı Personel alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.