Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Alımı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 50 Adet sözleşmeli personel alımı yapıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Alımı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı her yıl ihtiyacı olan pozisyonlar için alım yapmaktadır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığının internet sitesi üzerinden verdiği ilanda sözleşmeli olarak 50 personela alacaktır. İstihdam edilecek sözleşmeli personeller Mimar ve Mühendis kadrolarında istihdam edilecektir. Personel alımı için tercih işlemlerinin 5 ile 8 Eylül 2016 tarihleri arasında ÖSYM aracılığıyla internet üzerinden yapılacağı belirtilmiştir.

İnternet üzerinden yapılacak tercih işlemleri 8 Eylül tarihinde sona erecektir. Belirlenen tarih uzatılmayacak olup adaylar mesai bitimine kadar sisteme işlenen tercihlerini değiştirebileceklerdir. Tercih işlemleri için adaylar  https://ais.osym.gov.tr internet sitesi üzerinden elektronik ortamda yapabileceklerdir.

Adayların, Kılavuzda yer alan sözleşmeli pozisyonları tercih yapabilmeleri için, 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılan 2016-KPSS Lisans’a girmiş ve KPSSP3 puanının hesaplanmış olması gerekmektedir. Tercihlerin geçerli olabilmesi için tercihlerin ÖSYM’ye internetle gönderildiği son gün itibariyle ilgili lisans programından mezun olunması zorunludur. Tercihlerin internetle ÖSYM’ye gönderilmesinin son günü itibariyle mezun durumda bulunmayan adayların, yerleştirilmeleri yapılmış olsa bile, göreve başlama işlemleri yapılmayacaktır.

Tüm bunlar ile birlikte KPSS 2016/5 tercih kılavuzu ise kısa adıyla ÖSYM olarak bilinen Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin resmi internet web sayfası adresi olan www.osym.gov.tr sitesinde yayınlanmıştır.

 
2017 Yılı Sözleşmeli Personel Alımı Yapan Bakanlıklar Bakanlıkta Çalışan Mühendis Maaşları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mimar Mühendis Alımı Personel Alımı 2017 İş Bilgileri
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.