Bellboy personel alımı yapan oteller

Bellboy, otel girişinde müşterileri karşılayan onlara odalarına kadar eşlik eden ve valizlerinin taşınmasına yardımcı olan kişilerdir. Bellboy personel alımı iş ilanları yayınlandı.

Bellboy personel alımı yapan oteller

Yaz mevsimi ile birlikte otellerin doluluk oranları artmaktadır. Ramazan ve kurban bayramlarının da yaz tatiline denk gelmesi otellerde yer bulmayı zorlaştırmıştır. Otellerin dolu olması yeni personel ihtiyacı doğurmuştur. Otellerin olmazsa olmaz ön büro personeli arasında yer alan bellboylar yaz döneminde sıklıkla aranan personeller arasındadır. Bellboy, otellere giriş yapan müşterileri resepsiyon bölümünde karşılar. Müşteriler giriş yapıp oda anahtarlarını aldıklarında bellboylar onlara hem odalraını gösterir hem de valizlerini taşımalarına yardım ederler.

Bellboy iş ilanları arayan kişiler öncelikle Antalya, Marmaris, Bodrum, Didim, Kuşadası, İstanbul, Ankara, İzmir gibi hem büyük illere hem de turizm bölgelerine bakmalıdır. Ülke geneli tüm otellerde bellnoy çalışmaktadır fakat yukarıdaki şehir ve bölgelerde daha fazla konaklama imkanı ve otel olduğundan bellboy ihtiyacı daha fazla olmaktadır.

Otellerde persoenlleri için lojmanları bulunmaktadır. Turizm bölgesinde bellboy olarak iş bulmanız durumunda o bölgede konaklama imkanınız yoksa otellerin lojmanlarında konaklayabilirsiniz. Bellboy olmak istiyorsanız en az lise mezunu olmalı, dış görünüşüne özen göstermelisiniz. Bunun yanında yabancı dil bilmeniz de gerekmektedir. İngilizce olmazsa olmazdır fakat bunun yanında otel müşteri potansiyeline göre Almanca veya Rusça da bilmeniz gerekmektedir.

Bellboy arayan oteller

  • Tempo Hotels - İzmir
  • Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum - Muğla
  • Elite World Hotel Sapanca - Adapazarı
  • Duobletree by Hilton Avcılar - İstanbul
  • Volley Hotel - İstanbul
  • Renaissance Polat Hotel - İstanbul
  • Wellborn Luxury Hotel - Kocaeli
  • Voyage Bodrum - Muğla
  • Voyage Türkbükü - Muğla

Yukarıdaki otellerde bellboy olarak çalışmak sex izle istiyorsanız bu otellere özgeçmişiminizi bırakabilirsiniz. Otellere uzaksanız bu otellerin ilanlarının yayınlandığı aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirisiniz.

http://bit.ly/2ykXpbC

 
Bellboy personel alımı yapan oteller iş ilanları bellboy iş ilanları belboy iş ilanları 2019 otel belboy iş ilanları 2020 otelcilik mezunu iş ilanları 2020 otel önbüro iş ilanları 2019
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.