Belediyelere personel ve işçi alımı yapılıyor

Birçok belediye işçi ve personel almaya devam ederken çoğu zaman bir çok ilde belidiyeler aynı anda personel ve işçi alımı için ilan yayınlıyor.

Belediyelere personel ve işçi alımı yapılıyor

Türkiye genelinde bulunan il, ilçe ve beldeler personel ihtiyaçları kapsamında farklı pozisyonlarda personel memur ve işçi alımı yapıyor. Belediyeler memur alımı yaparken bir taraftanda sözleşmeli personel ve işçi alımı yapmayada devam ediyor. Genellikle belediye iş ilanları aynı zamanda işçi alımı için ilanlar yayınlıyor. Haberimizin devamında kısa süre içerisinde işçi memur ve sözleşmeli personel alımı yapacak belediyeleri sıraladık.

Belediye işçi memur alımı başvuru şartları neler?

Belediyeler memur personel ve işçi alımı için yayınladıkarı ilanları İŞKUR ve Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayınlıyor. Dolayısı ile her hangi bir il, ilçe ve beldelerde istihdam edilecek işçi ve personeller İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlar aracılığı ile yapılıyor. Belediye iş ilanları hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isteyenler İŞKUR tarafından verilen ilanları takip ederek daha fazla bilgiye sahip olabilirler. Başvuru şartlarını ve istenilen niteliklere yine İŞKUR tarafından yayınlanan ilanların detaylarını okuyarak öğrenebilirsiniz. 

Yakın zamanda personel işçi ve memur alımı yapacak belediyeler şu şekildedir.

  • Kırıkkale Sulakyurt Belediyesi geçici işçi alımı yapacak.
  • Çanakkale / Bozcaada Belediyesi ( en az ilköğretim mezunu ) personel alacak.
  • Mardin Yeşilli Belediyesi geçici işçi alımı yapacak.
  • Afyon / Gömü Belediyesi ( en az ilköğretim mezunu ) personel alacak.
  • Tokat / Gölgeli Belediyesi geçici işçi alımı yapacak.
  • Beşiktaş Belediyesi avukat alımı yapacak.
  • Eskişehir İnönü Belediyesi sözleşmeli personel alımı yapacak.
  • Kırıkkale Sulakyurt Belediyesi geçici işçi alımı yapacak.
  • Çanakkale Ayvacık Belediyesi geçici işçi alımı yapacak.
 
Belediye personel alımı 2017 Belediye Personel Alımı Belediye İşçi Alımı Belediye İş İlanları belediye geçici işçi alımı Geçici işçi alımı yapan belediyeler İşçi alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.