Adalet Bakanlığı Ceza Tevkifevleri İnfaz Koruma Memuru Alımı

Adalet Bakanlığı Ceza Tevkifevleri İnfaz Koruma Memuru Alıyor.

Adalet Bakanlığı Ceza Tevkifevleri İnfaz Koruma Memuru Alımı

Adalet Bakanlığına bağlı olan Ceza Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinin personel ihtiyacını gidermek için İnfaz Koruma memuru alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu infaz koruma memuru alımları için henüz başvurular başlamadı. Ancak infaz koruma memuru olmak isteyen okurlarımızın yayınlanan iş ilanlarını kaçırmaması için yayınlanan duyuruyu sizlerle tekrar paylaşma ihtiyacı duyduk.

İnfaz Koruma Memuru Başvuruları 19 Eylül'de

Adalet Bakanlığı bünyesine bağlı olarak hizmet veren Ceza Tevkifevleri İnfaz Koruma Memuru Alımı başvuruları 19 Eylül tarihinde başlayacak.

İnfaz Koruma Memuru Alımlarına Kimler Başvurabilecek?

Ceza Tevkifevleri Genel Müdürlüğü istihdam edeceği  İnfaz Koruma Memuru alımlarında adaylardan bazı şartları yerine getirebiliyor olması gerekmektedir.

Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 ve üzeri puan almış olan adaylar,
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
Lisans mezunları için 2016 Önlisans ve Lise mezunu için 2014 yılında ki KPSS'ye girmiş olan adaylar
Erkekler için boy 170 ve üzeri, bayanlar için boy 160 ve üzeri olan adaylar,
Boy - Kilo orantılı olan adaylar.

Bu  niteliklere sahip olan tüm adaylar Ceza Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan İnfaz Koruma Memuru Alımı için başvuru yapabileceklerdir. Başvuru yapmak isteyen adaylar 19 Eylül tarihinden sonra müracaatlarını bizzat kendileri yapabileceklerdir. Başvuruların başlaması ile birlikte gereken tüm bilgilere sitemiz üzerinden paylaşacağız.

 
İnfaz Koruma Memuru Alımı İnfaz Koruma Memuru Alımı 2017 İnfaz Koruma Memuru Olma Şartları Ceza Tevkifevleri İnfaz Koruma Memuru Alımı Adalet Bakanlığı Personel Alımı Gardiyan Alımı İşkur iş ilanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.