Adalet Bakanlığı 810 İcra Katibi Alıyor

Adalet Bakanlığı 2017 yılına girerken kamu personeli olmak isteyen adaylar için 810 icra katibi alımı yapacağını Devlet personel başkanlığının internet sitesi aracılığı ile duyurmuştur.

Adalet Bakanlığı 810 İcra Katibi Alıyor

Adalet Bakanlığı 2017 yılına girerken kamu personeli olmak isteyen adaylar için 810 icra katibi alımı yapacağını Devlet personel başkanlığının internet sitesi aracılığı ile duyurmuştur. Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ilan metni içeriğinde verilen bilgiler doğrultusunda başvurular 2 Ocak tarihinde başlayıp 16 Ocak 2017 tarihinde sona erecektir. İlana başvuru yapmak isteyenler haberimizin devamındaki bilgilerden faydalanabilirler.

Adaylardan istenen Kamu personel seçme sınavı şartı şöyledir; lise mezunu olan adaylar 2016 KPSS P94 puan türünden en az 70 puan, lisans mezunu adayların 2016 KPSS P3 puan türünden 70 puan, önlisans mezunu adayların 2016 KPSS P93 puan türünden yine 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvurularda istenen yaş şartı ise 35 olarak verilmiş olup Adalet Bakanlığı icra katibi alımı ilanına başvuru için adayların 35 yaşını geçmemiş, 1 Ocak 1981 tarihinden sonra doğmuş olmaları gerekiyor.Ayrıca adayların Askerlik hizmetinin yerine getirilmiş ya da ertelenmiş olması gerekiyor.

Başvuru için adayların 2 Ocak ile 16 Ocak 2017 tarihleri arasında başvuru yapmış olmaları gerekiyor. İcra katibi olmak isteyenler için uygulamalı ve ve sözlü sınav yapılacaktır. Bu ilanın tüm detayları için yayınlanan metni okuyarak daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. İlan metni için Tıklayınız.

 
Adalet Bakanlığı Memur Alımı Icra Katibi Alımı 2017 Adalet Bakanlığı Icara Katibi Alımı Adalet Bakanlığı Memur Alımı 2017 Personel Alımı Icra Katibi 810 Icra Katibi Alımı Memur Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.