Para Karşılığı Vatandaşlık Veren Ülkeler

Sizlere bu yazımızda para karşılığı vatandaşlık veren ülkeler hakkında bilgiler vereceğiz. Bu kapsamda amacımız en az para işle gidebileceğiniz en iyi ülkeleri tespit edebilmektedir.

Para Karşılığı Vatandaşlık Veren Ülkeler

Para Karşılığı Vatandaşlık Veren Ülkeler

Sizlere bu yazımızda para karşılığı vatandaşlık veren ülkeler hakkında bilgiler vereceğiz. Bu kapsamda amacımız en az para işle gidebileceğiniz en iyi ülkeleri tespit edebilmektedir. İşte bu sebeple iyi bir şekilde araştırılmış bir listeyi sizlere sunuyoruz. Umarız ki iyi bir şekilde istifade edebilirsiniz.

Uruguay

Refah düzeyinin son derece yüksek olduğu ülkelerden birisidir Uruguay. Üstelik vatandaşı olabilmeniz için de sizlerden ekstra paralar talep edilmemektedir. Tek yapmanız gereken kendinizi geçindirebilmektedir. Bu kapsamda aylık 1.200 dolar gibi bir maaşa sahip olmak ve bulaşıcı hastalıklara sahip olmamak vatandaşlık için yeterli olacaktır.

Bu ülkede 3 yıl boyunca ikamet ederseniz bu durumda vatandaşlık hakkı elde edebilirsiniz.

Guatemala 

Her ne kadar refah seviyesi yüksek olmasa da fazla para talep etmemesi nedeniyle tercih edilebilir bir ülke de Guatemala olmaktadır. Bu kapsamda 50 bin dolar tutarında bir yatırım yapmanız yeterli olacaktır.

Grenada

Ada ülkesi olan Grenada vatandaşı olmak için 100 bin dolar yatırım yapmanız gereklidir. Bu ülkenin Karayip Denizi’ne göre daha doğuda yer aldığını da belirtmek isteriz.

Karadağ

Eğer Avrupa ülkelerinden birisinden vatandaşlık almak istiyorsanız bu durumda 500 bin Euro’luk yatırım gerçekleştirerek sizler de bu ülkenin vatandaşlığını elde edebilirsiniz.

Malta

Dünya genelinde 167 ülkeye vizesiz bir şekilde seyahat etme ayrıcalığını sunan Malta vatandaşı olmak istiyorsanız 650 bin Euro vermeniz gerekecektir. Her ne kadar fazla bir ücret olsa da sonuçta değeceğini ifade edebiliriz.

Para karşılığı vatandaşlık veren ülkeler listesi daha da fazla uzatılabilir. Ancak diğer ülkelerde istenen meblağlar çok daha fazla olabilmektedir. İşte bu sebeple sizlere en uygun fiyatlı ve refah düzeyi yüksek ülkeleri seçmeye çalıştık. Umarız sizler için de faydalı olacaktır.

 
para karşılığı vize veren ülkeler Türklere para ile vize veren yerler para ile vize veren yerler
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ali Akdemir     2019-10-03 24 yaşıdayım ahsap kalıp ustasıyım belgelerim ve pasaportumda var acil iş arıyorum...
Hüseyin Demir     2019-10-01 Ben asma tavan ve alçıpan ustasıyım ekibimle her ülkeye gidebiliriz saygılar
hakan     2018-10-18 ben urugayda yaşamak istiyorum