Almanya Düsseldorf iş ilanları Türk pasaportlu personel iş başvurusu

Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin başkenti olan Düsseldorf'da çalışmak üzere 41 yaşından gün almamış Türk pasaportlu personel alımı yapılacaktır.

Almanya Düsseldorf iş ilanları Türk pasaportlu personel iş başvurusu

Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin başkenti olan Düsseldorf'da çalışmak üzere 41 yaşından gün almamış Türk pasaportlu personel alımı yapılacaktır. Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan iş ilanına göre 41 yaşından gün almamış, çok iyi derecede Almanca bilen, bilgisayar kullanabilen kişiler arasından giriş sınavı ile personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yaklaşık 700 bn nüfusa sahip olan şehirde çalışmak isteyenler Dışişleri Bakanlığına bağlı olan Türk Baskonsolosluğunun yapacağı sınava şartları tutması durumunda katılması gerekmektedir. Almanya iş ilanları sitemizde en çok aranan içerikelre arasında yer almaktadır. Bundan dolayı Düsseldorf Türk işçi alımı ilanı bir çok okuyucumuzun dikkatini çekecektir. Bundan dolayı iş ilanına süresi içerisinde başvuru yapmanız oldukça önemlidir. Başvuruları kabul edilen adaylar Almanya'nın Düsseldorf şehrindeki sınava girmeleri gerekmektedir. Bundan dolayı adayların pasaport, vize ve seyahat işlemleri kendi sorumluluklarında olacaktır.

Almanya iş başvurusu için gerekli belgeler

  • Özgeçmiş (CV) (Adayın adresi, telefon numarası ve e-posta adresine de özgeçmişte yer verilmelidir.),

  • Türk pasaportuna sahip adayların pasaport örneği ile işlem görmüş sayfaları (Kariyer Kapısı’na tek bir belge halinde yüklenmesi gerekmektedir.),

  • Nüfus cüzdanının (T.C. kimlik kartının) aslı veya onaylı sureti,

  • Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet renkli vesikalık fotoğraf,

  • En son mezun olunan okuldan alınan diplomanın aslı veya onaylı sureti

  • Erkekler için askerlik kesin terhis belgesi veya askerlikle ilişikleri olmadığına dair belge.

Düsseldorf iş başvurusu şekli ve tarihi

Başvurular 11 Mart 2022 Cuma tarihine kadar e-Devlet üzerinden Dışişleri Bakanlığı, Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım sekmesinden ve Kariyer Kapısı (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden alınacaktır.

Adayların sınava katılabilmeleri için Kariyer Kapısı üzerinden yukarıda belirtilen tarihler arasında yapacakları başvurunun yanı sıra, tüm başvuru belgelerinin asıllarını veya onaylı suretlerini en geç 18 Mart 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar T.C. Düsseldorf Başkonsolosluğuna elden veya postayla ulaştırmış olmaları da gerekmektedir. Postada meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Başkonsolosluk sorumlu değildir.

Adayların başvurularının geçerli sayılabilmesi için, başvuru işlemlerini Kariyer Kapısı üzerinden tamamlamaları ve aynı zamanda tüm başvuru belgelerini eksiksiz şekilde işbu duyuruda belirtilen süreler içinde T.C. Düsseldorf Başkonsolosluğuna ulaştırmaları gerekmektedir.

Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak olup, istihdam edilseler dahi görevlendirmeleri iptal edilecek ve varsa kendilerine ödenmiş olan ücretler yasal faizi ile tazmin edilecektir.

Adaylar, yazılı sınava katılıp katılamayacaklarını Kariyer Kapısı üzerinden teyit edebileceklerdir.

Almanya Düsseldorf Türk Baskonsolosluğu Giriş Sınavı Yeri

Yazılı Sınav: Willstätterstr. 9, 40549 Düsseldorf, Başkonsolosluk binası

Sözlü ve Uygulamalı Sınav: Willstätterstr. 9, 40549 Düsseldorf, Başkonsolosluk binası

(Yazılı ya da sözlü sınav tarihinde veya sınav yerinde değişiklik yapılması halinde sınava katılmaya hak kazanan adaylara ayrıca e-posta ile bilgi verilecektir.)

Tel. : +49 (0) 211-454780, +49 (0) 211-4547863

Fax : +49 (0) 211-4547822

E-mail : konsulat.duesseldorf@mfa.gov.tr 

 
Almanya iş ilanları 2022 Almanya iş başvurusu 2022 Almanya Türk işçi alımı Almanya iş ilanları Almanya sözleşmeli personel alımı Almanya işçi alımı 2022 Düsseldorf iş ilanları 2022 Düsseldorf Türk personel alımı Düseeldorf iş
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.