Fransa Türk işçi alımı Paris iş başvurusu yapma

Yurtdışında Fransa'da çalışmak isteyenler için başkent Paris'te Fransızca bilen Türk personel alımı duyurusu yapıldı.

Fransa Türk işçi alımı Paris iş başvurusu yapma

Avrupa'nın önde gelen başkentlerinden olan Paris'te iş imkanı doğdu. Batı Avrupa'da yer alan Fransa'nın başkenti olan ve Eiffel Kulesiye tüm dünyada tanınan Paris'te çalışmak ister msiniz? Yurtdışı iş ilanlarının en önemli şartlarından birisi iş başvurusu yapacağınız ülkerin dilini bilmenizdir. Bu ilanımızda da Fransa'da iş ilanı yayınlandığı için başvuru yapacakların fransızca bilesi zorunludur. Dil bilmeyenler kurum tarafından yapılacak olan yazılı sınavda başarısız olup eleneceklerdir. Paris iş başvurusu için 41 yaşından gün almamış olma şartı da bulunmaktadır. İlan başlığımızdan da anlaşılacağı üzere Türk vatandaşı olmalı ve Türk pasaportu sahibi olmalısınız. Paris Türk personel alımı, şehirde bulunan Türk başkonsolsoluğuna sınav ile şu anda boş durumda bulunan sözleşmeli sekreter kadrosuna sınavla personel alımı yapılacaktır. Bundan dolayı Sınav, Paris / Fransa’da düzenlenecek olup adayların pasaport, vize ve seyahat işlemleri tamamen kendi sorumluluklarında olacaktır.

FRANSA İŞ BAŞVURUSU İÇİN İSTENEN BELGELER:

1. Özgeçmiş,

2. Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna sahip adayların pasaport örneği ile işlem görmüş sayfaları,

en iyi slot siteleri

3. Nüfus cüzdanının aslı veya onaylı sureti,

4. En son mezun olunan okuldan alınan diplomanın aslı veya onaylı sureti,

5. Erkekler için askerlik kesin terhis belgesi veya askerlikle ilişiği olmadığına dair belge,

6. Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet renkli vesikalık fotoğraf,

Sözkonusu belgelerden e-Devlet sisteminden temin edilemeyenlerin aday tarafından Kariyer Kapısı Platformu’na yüklenmesi gerekmektedir.

FRANSA PARİS İŞ BAŞVURUSU TARİHİ ve ŞEKLİ:

Başvurular 21 Mart 2022 TSİ 23:59 tarihine kadar e-Devlet sistemi üzerinden Dışişleri Bakanlığı, Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım sekmesinden ve Kariyer Kapısı (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden alınacaktır.

Adayların sınava katılabilmeleri için Kariyer Kapısı Platformu üzerinden yukarıda belirtilen tarihler arasında yapacakları başvurunun yanı sıra, tüm başvuru belgelerinin asıllarını veya onaylı suretlerini en geç 28 Mart 2022 günü mesai bitimine kadar T.C. Paris Başkonsolosluğuna elden veya postayla ulaştırmış olmaları da gerekmektedir. Postada meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Başkonsolosluğumuz sorumlu değildir.

Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak olup, istihdam edilseler dahi görevlendirmeleri iptal edilecek ve varsa kendilerine ödenmiş olan ücretler yasal faizi ile tazmin edilecektir.

Adaylar, yazılı sınava katılıp katılamayacaklarını Kariyer Kapısı Platformu üzerinden teyit edebileceklerdir.

BAŞKONSOLSOLUK PERSONEL ALIM SINAVI YERİ:

Yazılı Sınav: T.C. Paris Başkonsolosluk binası, 44 rue de Sèvres 92100 Boulogne Billancourt

Sözlü ve Uygulamalı Sınav: T.C. Paris Başkonsolosluk binası, 44 rue de Sèvres 92100 Boulogne Billancourt

(Yazılı ya da sözlü sınav tarihinde veya sınav yerinde değişiklik yapılması halinde sınava katılmaya hak kazanan adaylara ayrıca e-posta ile bilgi verilecektir.)

Tel : 00 33 1 47 12 30 43

E-mail: consulat.paris@mfa.gov.tr

 
Fransa iş ilanları Fransa iş başvurusu Fransa Türk işçi alımı Paris iş ilanları Paris iş başvurusu 2022 Yurtdışı iş ilanları 2022 Yurtdışı işçi alımı 2022
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Barış BÖYÜK     2022-03-24 Merhabalar ben İstanbul'dan Barış 34 yaşında bekarım alakart ve toplu yemek sektöründe tecrübem oldukça iyidir kebaptan da anlarım maddi anlamda çok mağdurum bana yardımcı olursanız size minnettar kalırım şimdiden teşekkürler