Hollanda Lahey Den Haag Türk işçi alımı Yurtdışı iş başvurusu

Lahey, Den Haag, Hollanda'da Güney Hollanda eyaletinde Hollanda Krallığı devletinin efektif başkenti ve içinde bulunduğu eyaletin merkezi olan şehirdir. Hollanda Türk işçi alımı Lahey şehrine yapılacaktır.

Hollanda Lahey Den Haag Türk işçi alımı Yurtdışı iş başvurusu

Hollanda Türk işçi alımı ile ilgili yurtdışı iş ilanı yayımlanmıştır. Hollanda iş başvurusu yapmak isteyen kişiler aşağıda belirttiğimiz başvuru koşullarını dikkatli bir şekilde okumalı ve şartları taşımaları durumunda süresi içerisinde iş başvurusunda bulunmalıdırlar. Yurtdışı Türk personel alımı Hollanda'nın Lahey şehrine yapılacaktır. Lahey, Hollanda'nın idari başkentidir. Hollanda'nın üçüncü büyük şehridir. İdari başkent olduğu için şehirde Türk büyükelçiliği bulunmaktadır. Lahey Büyükelçiliğinde münhal bulunan bir adet sözleşmeli sekreter pozisyonuna sınavla personel alınacaktır. Sınav, Lahey / Hollanda’da düzenlenecek olup adayların pasaport, vize ve seyahat işlemleri tamamen kendi sorumluluklarında olacaktır. Başvuru yapacak olan adayların 46 yaşından gün almamış, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalı ve Hollandaca bilmek de şartlar arasında yer almaktadır. Bundan dolayı başvuru yapanların ve kabul edilenlerin yabancı dil bilgilerini kontrol etmek amacıyla yazılı sınav uygulanacaktır.

HOLLANDA LAHEY BAŞVURU İÇİN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER:

1. Özgeçmiş (CV) (Adayın adresi, telefon numarası ve e-posta adresine de özgeçmişte yer verilmelidir.),

türkbet

2. Türk pasaportuna sahip adayların pasaport örneği ile işlem görmüş sayfaları (Kariyer Kapısı’na tek bir belge halinde yüklenmesi gerekmektedir.),

3. Nüfus cüzdanının (T.C. kimlik kartının) aslı veya onaylı sureti,

4. Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet renkli vesikalık fotoğraf,

5. En son mezun olunan okuldan alınan diplomanın aslı veya onaylı sureti,

6. Erkekler için askerlik kesin terhis belgesi veya askerlikle ilişikleri olmadığına dair belge.

Sözkonusu belgelerden e-Devlet’ten temin edilemeyenlerin aday tarafından Kariyer Kapısı’na yüklenmesi gerekmektedir.

HOLLANDA LAHEY İŞ BAŞVURUSU TARİHİ:

Başvurular 14 Nisan 2022 Perşembe gününe kadar e-Devlet üzerinden Dışişleri Bakanlığı, Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım sekmesinden ve Kariyer Kapısı (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden alınacaktır.

Adayların sınava katılabilmeleri için Kariyer Kapısı üzerinden yukarıda belirtilen tarihler arasında yapacakları başvurunun yanı sıra, tüm başvuru belgelerinin asıllarını veya onaylı suretlerini 22 Nisan 2022 Cuma günü en geç mesai bitimine kadar Büyükelçiliğimize şahsen veya posta yoluyla iletmeleri de gerekmektedir. Postada meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Büyükelçiliğimiz sorumlu değildir.

Adayların başvurularının geçerli sayılabilmesi için, başvuru işlemlerini Kariyer Kapısı üzerinden tamamlamaları ve aynı zamanda tüm başvuru belgelerini eksiksiz şekilde işbu duyuruda belirtilen süreler içinde T.C. Lahey Büyükelçiliğine ulaştırmaları gerekmektedir.

Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak olup, istihdam edilseler dahi görevlendirmeleri iptal edilecek ve varsa kendilerine ödenmiş olan ücretler yasal faizi ile tazmin edilecektir.

Adaylar, yazılı sınava katılıp katılamayacaklarını Kariyer Kapısı üzerinden teyit edebileceklerdir.

rulobet

SINAV YERİ:

Yazılı Sınav: T.C. Lahey Büyükelçiliği, Jan Evertstraat 15, 2514 BS, Den Haag

Sözlü ve Uygulamalı Sınav: T.C. Lahey Büyükelçiliği, Jan Evertstraat 15, 2514 BS, Den Haag

Tel: +31 70 302 31 01

E-mail: embassy.thehague@mfa.gov.tr

 
Hollanda iş ilanları Yurtdışı iş ilanları Yurtdışı iş başvurusu 2022 Hollanda işçi alımı 2022 Hollanda iş başvurusu Lahey iş ilanları Lahey iş başvurusu Lahey işçi alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Yakup Deniz     2022-04-17 soğuk Demirci yim makinaciyim merhaba