Suudi Arabistan Cidde Arapça Bilen Türk Personel İşçi Alımı

Yurtdışı iş ilanları araştıran kşiler için Suudi Arabistan iş ilanı yayınlandı. Bu haberimizde sizlere Suudi Arabistan çalışma koşulları, Suudi Arabistan iş ilanı, Suudi Arabistan iş başvurusu başlıklarının yanında Cidde iş başvurusu ve Cidde iş ilanları hakkında bilgiler vereceğiz.

Suudi Arabistan Cidde Arapça Bilen Türk Personel İşçi Alımı

Yurtdışı iş ilanları araştıran kşiler için Suudi Arabistan iş ilanı yayınlandı. Bu haberimizde sizlere Suudi Arabistan çalışma koşulları, Suudi Arabistan iş ilanı, Suudi Arabistan iş başvurusu başlıklarının yanında Cidde iş başvurusu ve Cidde iş ilanları hakkında bilgiler vereceğiz. Suudi Arabistan'da çalışmak isteyen kişiler öncelikle ok iyi derecede Arapça bilmelidir. Bunun yanında 46 yaşından gün almamış olmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalı ve kamu haklarından mahrum olmamalıdır. Erkeklerin askerlik ile ilgisi olmamalıdır. Suudi Arabistan Türk personel alımı, Cidde şehrinde bulunan Türk Başkonsolosluğuna yapılacaktır. İstihdam edilecek kişi sözleşmeli sekreter olarak çalışacaktır. Bundan dolayı bilgisayar kullanımınızın iyi olması gerekmektedir. Bu başvuru şartlarını taşıyıp başvurularını yapan kişilere yazılı, sözlü ve uygulamalı sınav yapılacaktır. Sınav, Cidde / Suudi Arabistan’da düzenlenecek olup adayların pasaport, vize ve seyahat işlemleri tamamen kendi sorumluluklarında olacaktır.

SUUDİ ARABİSTAN İŞ BAŞVURUSU İÇİN ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER:

  • Özgeçmiş,
  • Türk pasaportuna sahip adayların pasaport örneği ile işlem görmüş sayfaları,
  • Nüfus cüzdanının aslı veya onaylı sureti,
  • Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet renkli vesikalık fotoğraf,
  • En son mezun olunan okuldan alınan diplomanın aslı veya onaylı sureti,
  • Erkekler için askerlik kesin terhis belgesi veya askerlikle ilişikleri olmadığına dair belge.

Sözkonusu belgelerden e-Devlet’ten temin edilemeyenlerin aday tarafından Kariyer Kapısı’na yüklenmesi gerekmektedir.

CİDDE İŞ BAŞVURUSU TARİHİ:

Başvurular 20 Mart 2022 tarihine kadar e-Devlet üzerinden Dışişleri Bakanlığı, Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım sekmesinden ve Kariyer Kapısı (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden alınacaktır.

Adayların sınava katılabilmeleri için Kariyer Kapısı üzerinden yukarıda belirtilen tarihler arasında yapacakları başvurunun yanı sıra, tüm başvuru belgelerinin asıllarını veya onaylı suretlerini en geç 3 Nisan 2022 Pazar günü mesai bitimine kadar T.C. Cidde Başkonsolosluğuna elden veya postayla ulaştırmış olmaları da gerekmektedir. Postada meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Başkonsolosluğumuz sorumlu değildir. 3d slot oyunları

Adayların başvurularının geçerli sayılabilmesi için, başvuru işlemlerini Kariyer Kapısı üzerinden tamamlamaları ve aynı zamanda tüm başvuru belgelerini eksiksiz şekilde işbu duyuruda belirtilen süreler içinde T.C. Cidde Başkonsolosluğuna ulaştırmaları gerekmektedir.

Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak olup, istihdam edilseler dahi görevlendirmeleri iptal edilecek ve varsa kendilerine ödenmiş olan ücretler yasal faizi ile tazmin edilecektir.

Adaylar, yazılı sınava katılıp katılamayacaklarını Kariyer Kapısı üzerinden teyit edebileceklerdir.

SINAV YERİ:

Yazılı Sınav: Madinah Road, Al-Arafat St., Al-Hamra Dist., Cidde, Başkonsolosluk binası

Sözlü ve Uygulamalı Sınav: Madinah Road, Al-Arafat St., Al-Hamra Dist., Cidde, Başkonsolosluk binası

Tel. : +966 12 660 1607

Fax : +966 12 665 2280

E-mail : consulate.jeddah@mfa.gov.tr

 
Suudi Arabistan iş ilanları Suudi Arabistan iş ilanları 2022 Suudi Arabistan iş başvurusu Yurtdışı iş ilanları Yurtdışı iş ilanları 2022 Yurtdışı iş başvurusu Cidde iş ilanları Cidde iş başvurusu 2022 Cidde Türk işçi alımı Su
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.