Özel Harekat Polisi Maaşları Ne Kadar? 2017

Kamu personeli olmak isteyenlerin tercih ettiği mesleklerden biri haline gelmiş olan polis olmak bir çok kişinin hayellerini süslemektedir. Kamuda çalışmak isteyenler arasında polis olmak isteyen çok sayıda aday bulunmaktadır.

Özel Harekat Polisi Maaşları Ne Kadar? 2017

Kamu personeli olmak isteyenlerin tercih ettiği mesleklerden biri haline gelmiş olan polis olmak bir çok kişinin hayellerini süslemektedir. Kamuda çalışmak isteyenler arasında polis olmak isteyen çok sayıda aday bulunmaktadır. Hem mesleki açıdan hemde maaş açısından bu mesleği tercih etmek isteyen adayların Polis Olma Şartlarını yerine getirebiliyor olması gerekiyor. Özel harekat polisi olmak içinde yine alım yapılacak dönemdeki başvuru şartlarına ve fiziki yeterlilik için istenen standartlara uygun olmanız gerekiyor.

Özel harekat polisi olmak için yazılı sınavı kazanan adayların yapılacak olan fiziki yeterlilik sınavından başarılı olmak zorunludur. Yazılı sınav sonrasında yapılan fiziki yeterlilik sınavını kazanan adaylar mülakat sınavına çağrılırlar. Yapılan mülakatta adayların piskolojik olarak bu mesleği yapıp yaamayacağına karar verilir. Mülakatta size sorulan tüm sorulara düşünmeden net cevaplar vermeniz mülakat sınavından geçebilmeniz için çok önemlidir.

Özel Harekat Polisleri diğer polislerin aksine kırdal bölgelerde de görev yapmaktadır. Bakan, Başbakan gibi üst düzey devlet büyüklerininde korunmasına kadar çeşitli görevlerde yer alırlar. Tüm bunlarla birlikte terör olaylarına müdahelede etkin görev almaktadırlar. Diğer polislere göre aldıkları eğitimler daha üst düzeydedir.

Özel Harekat Polisi ortalama 4.500 TL ile 5.000 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Ayrıca bu maaşa görev yaptığınız yerde etki etmektedir. Görev tazminatı adı altında verilen tutar da aylık olarak maaşınıza eklenir. Eğer doğuda görev yapıyorsanız alacağınız görev tazminatı yüksek iken batıda ise bu oran daha düşüktür.

 
Özel Harekat Polisi Doğu Maaşları Özel Harekat Polisi Ne Kadar Maaş Alıyor Özel Harekat Polisi Alımı Özel Harekat Olma Şartları Özel Harekat Polisi Özel Harekat Polisi Maaşları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.