KPSS Olmadan Nasıl Memur Olabilirim?

Memur olmak isteyen internet kullanıcılarının en fazla merak ettiği konulardan bir tanesi KPSS sınavına girmeden memur olunur mu? işte detaylar..

KPSS Olmadan Nasıl Memur Olabilirim?

Memur olmak isteyen internet kullanıcılarının en fazla merak ettiği konulardan bir tanesi KPSS sınavına girmeden memur olunur mu? En fazla merak edilen soruların cevabını vererek bu konudaki öğrenmek istediğiniz bilgileri bu makalemizde siz değerli okurlarımız ile paylaşacağız. İşte en fazla merak edilen sorularınızın cevapları.

Memur olmak isteyenlerin öncelikle 657 sayılı kanuna ilişkin olarak her hangi bir Kamu bölümüne atanacak olan kişilerin, ilk olarak girilmesi mecburi olan Devlet Memurluğu sınavlarına giriş yaparak iyi bir puan alarak sınavı kazanmaları gerekiyor.

KPSS'ye Girmeden Nasıl Memur Olunur?

Evet şimdi KPSS'ye girmeden memur olunurmu? Sorusuna cevap veriyoruz. Evet Kamu Personeli Seçme Sınavına Girmeden Memur olabilmeniz mümkün bazı kamu kurumları açıktan atama yolu ile memur alımı yapabilmektedir. İşte sınavsız memur alımı yapan kurumların listesi Askeri Adalet Teftiş Kurulları, Jandarma Genel Komutanlığı, İçişleri ve Dışişleri bakanlıkları, Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı ve Adalet Bakanlığı.

İstisnai Memurluklar İse; Uzman, Daire Başkanı, Hukuk Müşaviri, Başkan Yardımcısı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığına ait Başkan, Hukuk Müşaviri, Avukat kadroları, Müsteşar Yardımcısı, Başbakan Başmüşaviri,Türkiye Büyük Millet Meclisinin memurlukları.

 
Personel Alımı KPSS memur personel alımları Memur alımları Personel Alımı 2017 KPSS Olmadan Nasıl Memur Olabilirsiniz? Memur Alımı 2017 Memur Personel Alımı 2017 KPSSsiz Memur Alımları KPSS Şartı Olmadan Memur Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.