Düşük KPSS Puanıyla Hangi Kurumlara Yerleşebilirsiniz?

Her yıl Kamu Personel Seçme Sınavına girerek farklı puan’lar almış olan adaylar başvuru yapabilecekleri kurumları araştırarak ilan yayınlamasını bekliyor.

Düşük KPSS Puanıyla Hangi Kurumlara Yerleşebilirsiniz?

Her yıl Kamu Personel Seçme Sınavına girerek farklı puan’lar almış olan adaylar başvuru yapabilecekleri kurumları araştırarak ilan yayınlamasını bekliyor. Bir çok aday düşük puan alsa bile bazı kamu kurumlarında çalışabileceğini maalesef bilmiyor. KPSS sonuçlarında hayal kırıklığına uğrayan adaylar aslında bazı kurumlarda düşük KPSS puanı ile iş bulabiliyor.

38 KPSS puanıyla personel alımı

- Kütüphanecilik: Kütüphanecilik düşük KPPS’den düşük puan alarak  işe girebileceğiniz  pozisyonlar arasındadır.
- Hemşirelik: Hemşirelik okulundan mezun olduktan sonra çalışma hayatına başlamaj isteyenler bu alanda düşük KPSS puanı ile iş bulabilirler.
- Diyetisyen: KPSS puanı düşük olan ve kamuda en kolay iş bulabilen bir meslektir.
- Grafiker: Tasarımcılık deneyiminiz varsa ve bu işten anlıyorsanız yine bu pozisyona da düşük bir puanla yerleşmeniz mümkün.
- Sekreterlik: Bazı kamu kurumları sekreter alırken KPSS şartı dahi aramamaktadır.
- Çocuk Gelişim Uzmanı: Çocuklarla aranız iyise ve gerekli şartları taşıyorsanız 38 puan ile bu pozisyon için de şansınızı deneyebilirsiniz.
- Devlet Demir Yolları Memuru: Devlet Demir Yolları'na da düşük puanlar ile yerleşme şansınız var.

Kamu kurumlarına memur ve sözleşmeli personel alımlarını sitemizi takip ederek ulaşabilirsiniz. Sitemiz yayınlanan ilanları anlık olarak takip ederek sizlere ulaştırmaya devam edecektir.

 
Düşük KPSS Puanıyla İşe Yerleşme Kamu Personel Alımı Düşük KPSS Puanıyla Personel Alımı Yapan Kurumlar KPSS Puanım Düşük Memur Olabilirmiyim Memur Olmak İçin KPSS Şartmı KPSS Sınavsız Memur Olmak Memur
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.