KPSS'siz Memur Alımı Yapan Devlet Kurumları

Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdüren çok sayıdaki kamu kurumu her yıl ihtiyaçları doğrultusunda memur alımı yapmaktadır

KPSS'siz Memur Alımı Yapan Devlet Kurumları

Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdüren çok sayıdaki kamu kurumu her yıl ihtiyaçları doğrultusunda memur alımı yapmaktadır. Genellikle memur alımı yapan kurumlar adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarındaki aldıkları puana göre merkezi atama yöntemi ile yerleştirilir. Kamu Personeli Seçme Sınavı 2 yılda bir yapılır ve memur olmak isteyenler için zorlu bir süreç olarak bilinmektedir. Peki Kamu Personeli Seçme Sınavına girmeden memur olmak mümkünmüdür? Elbette KPSS sınavına girmeden memur olmak mümkündür. Kamu Personeli Seçme Sınavı ile memur alımı yapan kurumlar KPSS'ye girmeyenler arasından da memur alımı yapmaktadır.

KPSS Şartı Olmadan Memur Alan Kurumlar

hilarionbet giriş
  • TBMM Memurlukları,
  • Savunma Sanayi Müsteşarlığı,
  • Genelkurmay Başkanlığı Başbakanlık Basın Müşavirliği,
  • AB Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı,
  • İçişleri Bakanlığı,
  • Cumhurbaşkanlığı,
  • Toplu Konut İdaresi, 
  •   Başbakanlık Özelleştirme İdaresi.

Sıraladığımız kamu kurumlar ihtiyaçları kapsamında KPSS şartı aramadan memur alımı yapmaktadır. Alınacak personeller kurumların ihtiyaçlarına göre ve belirli aralıklar ile yapmaktadır. Bu kamu kurumlarında memur olmak isteyenler Kamu Personeli Seçme Sınavına girmeden daimi ya da sözleşmeli statüsünde devlet memuru olabilir. Bu ilanları takip etmek isteyen adaylar isbilgileri.com sitesini takipte kalarak bu ilanlardan haberdar olabilirler.

 
KPSS’siz Memur Alımı Yapılan Pozisyonlar KPSS Puanı Aramayan Kamu Kurumları Kadrolara Memur Alımı KPSS siz Nasıl Memur Olunur Sınavsız Memur Olma Sınavsız Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ali Ç     0000-00-00 ayseali1311@gmail.com Haber bekliyorum sizden