Vakıflar Genel Müdürlüğü 3 bölge müdürlüğüne personel alımı yapacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü 3 bölge müdürlüğünde çalışmak üzere 2016 KPSS sınavı ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular elektronik ortamda Eylül ayı içerisinde yapılacaktır.

Vakıflar Genel Müdürlüğü 3 bölge müdürlüğüne personel alımı yapacak

Başbakanlığa bağlı bir kurum olan Vakıflar Genel Müdürlüğü devlet personel başkanlığı sitesinde yayınladığı ilana göre 3 bölge müdürlüğünde çalışmak üzere toplam 12 sözleşmeli personel alımı yapacak. Alım yapacağı bölge müdürlükleri ise Bitlis, Erzurum, Şanlıurfa vakıflar bölge müdürlükleridir. Personel alımı 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sınavı P3 puan türü puan üstünlüğüne göre yapılacaktır.

Personel alımı genel şartlarını da yayınlayan genel müdürlük adaylarda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, devlet memuru olma şartlarını içeren 657 sayılı DMK’nın 48. Maddesindeki şartları taşıma, 2016 KPSS sınavından P3 puan türünden en az 70 puan almalısınız. Erkekler için askerlik hizmetini yapmış veya tecil ettirmiş olma ve son olarak da güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almış olmak gerekmektedir.

Vakıflar Genel Müdürlüğü personel alımı kadro dağılımı 6 mimar ve 6 inşaat mühendisi olarak belirlenmiştir ve yukarıda bahsettiğimiz bölge müdürlüklerinin her birine 2’şer kişi mimar ve inşaat mühendisi alımı yapılacaktır. Yani her bölge müdürlüğü 4 personel alacaktır.

Personel alımı iş başvurusunda bulunacak adaylar başvurularını 11 – 22 Eylül 2017 tarihleri arasında www.vgm.gov.tr internet adresinde yayınlanacak başvuru formunu doldurarak yapacaklardır. Başvuru formunu doldururken aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz gerekmektedir.

  • Alım yapılacak kadrolara uygun bölümlerden lisans mezunu olmak,
  • Adaylar fotoğraflarını ve diplomalarını elektronik ortamda sisteme yükleyeceklerdir. Bunun için bu formlarını daha önceden taratmaları faydalarına olacaktır.
  • Başvurular sadece online olarak yapılacaktır. Şahsen ya da posta yolu ile başvuru kabul edilmeyecektir.
  • Adaylar sadece bir birimi seçebileceklerdir,
  • Başvuru yapan adaylar 2016 KPSS sınav puanı üstünlüğüne göre sıralanacak ve 12 asil ve 12 yedek aday belirlenecek.

Vakıflar Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı ilanı tam metnine ulaşmak için https://goo.gl/W2Ma7m

 
vakıflar genel müdürlüğü personel alımı kamu personel alımı kamu inşaat mühendisi alımı kamu mimar alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.