Banka Güvenlik Görevlisi Maaşları

Her birimiz günlük yaşantımızda bir banka şubesine kesinlikle bir şekilde uğrarız banka şubelerinde bizi ilk karşılayan çalışanlar güvenlik görevlileridir.

Banka Güvenlik Görevlisi Maaşları

Her birimiz günlük yaşantımızda bir banka şubesine kesinlikle bir şekilde uğrarız banka şubelerinde bizi ilk karşılayan çalışanlar güvenlik görevlileridir. Eğer sizde bir bakada güvenlik görevlisi olarak çalışmak istiyorsanız öncelikle bu sektörde çalışmakta olan güvenlik görevlilerinin ne kadar maaş aldıklarını bilmeniz gerekiyor. Her hangi bir mesleği seçmeden önce yapacağınız mesleğin size ne kadar para kazandıracağını bilmeniz gerekiyor. Peki 2018 yılında banka güvenlik görevlileri ne kadar maaş alacak. 

Bu konuyu merak eden okurlarımız için net rakamlar vererek sizleri bilgilendirmeye çalışacağız. Bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan personelleri öncelikle banka çalışanları ile müşterilerinin can ve mal güvenliğinde birinci dereceden sorumludur.

Bankada Güvenlik Güvenlik Görevlisi Olma Şartları:

Eğer sizde bir özel bankada güvenlik görevlisi olarak çalışmayı düşünüyorsanız ilk olarak silahlı güvenlik kimlik kartına sahip olmanız gerekiyor. Bankalar silahsız güvenlik görevlisi sertifikasına sahip olan adayların başvurularını kabul etmemektedir. Bu mesleği bankalarda yapmayı düşünen adayların öncelikle boy ve kilosu orantılı olması gerekiyor. Genellikle bankalar düzgün fizige sahip olan adaylar ile çalışmayı tercih ediyor.

Banka Güvenlik Görevlisi diğer kurumların akisine banka bünyesinde memur statüsünde çalışıyor. Sabah iş başı saati 08.00 akşam ise 17.00 arasında görev yapmaktadır. Maaşları konusunda bilgi verecek olursak. Bankada Günde 8 saatlik bir çalışmanız için sizlere 2.200 TL net maaş verilir.Ayrıca bunun yanında 185 TL Yol Parası + 250 TL Yemek parası + AGİ verilmektedir. Ortalama olarak 2.500 TL ile 2.650 TL arasında rakamlarda maaş alırlar banka güvenlikleri.

 
Banka Güvenlik Maaşları Banka Özel Güvenliklerin Maaşı 2018 Bankada Çalışan Güvenli Maaşları 2018 Güvenlik Görevlisi Ne Kadar Maaş Alır
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Hakan ögg     2019-08-29 Arkadaşlar merhaba Maaş+agi+yol+yemek+sigorta piyasa bellidir... Mesai saatleri şu şekilde Sabah 08.30 akşam 17.00 kapaniş Ancak kasa sayım kapatma diğer işlemler çıkış saati akşam 18.00 ve 19.00 arası değişmekte...bilginiz olsun..kolay gelsin..
Kaan çelebi     2019-02-15 Maaşları Külliyen yalan
Batu     2018-08-27 Peki verdiğiniz bilgiler güzel ama benim silahlı özel güvenlik kimlik kartım var yanlız bu bankalara nasıl girebilirim bana bunun için bilgi verebilir misiniz.