Üniversiteye 236 en az lise mezunu hemşire ve eczacı alımı yapılacaktır

Üniversite hastanesinde çalışmak üzere toplam 236 hemşire ve eczacı alımı yapılacaktır. En az lise mezunu olan kişiler ilana başvuruda bulunabilecekledir.

Üniversiteye 236 en az lise mezunu hemşire ve eczacı alımı yapılacaktır

Üniversiteye 236 en az lise mezunu hemşire ve eczacı alımı yapılacaktır

Üniversitede çalışmak isteyen sağlık personeline uygun ilan Afyon’dan gelmiştir. Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesinde çalışmak üzere toplam 236 hemşire ve eczacı alımı yapılacaktır. Personel alımı KPSS puan üstünlüğüne göre sözleşmeli statüde gerçekleşecektir. Başvuru yapacak olan kişiler üniversitenin yayınladığı özel ve genel şartları taşımalıdırlar. İlk olarak genel şartlardan bahsedelim devamında kontenjan dağılımlarından ve özel şartlardan bahsederiz.

Genel Şartlar

  • TC vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Adli sicili temiz olmak,
  • Görevini sürekli yapmasına engel sağlık sorunu olmamak,
  • 2016 KPSS sınavına girmiş olmak,
  • Güvenlik araştırmasından olumlu sonuç almak.

Sözleşmeli Personel Alımı Kadro ve Kontenjan Dağılımları

  • HEMŞİRE - 223 Kişi à Hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak
  • HEMŞİRE – 12 Kişi à Hemşirelik bölümü lise mezunu olmak,
  • ECZACI – 1 Kişi à Eczacılık fakültesi mezunu olmak, en az 1 yıl tecrübesi olmak ve bunu belgelemek.

İş Başvurusu Yapma Şekli ve Tarihleri

İlana başvuru yapacaklar ilk olarak https://goo.gl/arDys1 bağlantısından başvuru formunu indirip doldurmaları gerekmektedir. Bundan sonra ise diğer evrakları da hazırlayıp üniversiteye şahsen başvuruda bulunacaksınız. Başvurular 10 Nisan 2018 tarihinde sona erecektir. Bu tarihe kadar evraklarını elden eksiksiz şekilde teslim etmeniz gerekmektedir. Başvurular tamamlandıktan sonra KPSS sınav puanı üstünlüğüne göre adaylar sıralamaya alınacaklardır. Başvuru sırasında başvuru formu, diploma, 2016 KPSS sonuç belgesi, 2 adet fotoğrafı teslim etmelisiniz. İlan detaylarını üniversite kendi internet sitesinde yayınlamıştır. Bu ilan detaylarına https://goo.gl/EJQ5BL bağlantısından ulaşabilirsiniz.

 
afyon hemşire alımı ilanları lise mezunu hemşire alımı yapan üniversiteler üniversite hastanesi hemşire alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.