Afyon Kocatepe Üniversitesi 113 lise mezunu sözleşmeli personel alımı

Afyon Kocatepe Üniversitesi sözleşmeli olarak çalışacak en az lise mezunu 113 sağlık personeli alımı yapıyor.

Afyon Kocatepe Üniversitesi 113 lise mezunu sözleşmeli personel alımı

Afyon Kocatepe Üniversitesi rektörlüğü sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlamıştır. Rektörlük tarafından yapılan açıklamaya göre personel alımı Ahmet Necdet Sezer sağlık araştırma ve uygulama merkezine yapılacaktır. Bu alım sözleşmeli personel alımına ilişkin yönetmelik doğrultusunda gerçekleşecektir. Bu yönetmeliğe göre 113 personel alımı için kamu personeli seçme sınavı puanı sıralaması esas alınacaktır. Lise mezunu personel alımı yapılacağı için 2016 KPSS dikkate alınacağı belirtilmiştir. Personel alımı şartları da yayınlanmıştır. Buna göre;

  • TC vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Adli sicili temiz olmak,
  • Erkeklerin askerlik ile ilgisi bulunmamak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel sağlık sorunu olmamak,
  • 2016 KPSS sınav puanına sahip olmak,
  • Sosyal güvenlik kurumundan herhangi bir maaş almıyor olmak,
  • Güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak.

Bu şartlar rektörlüğe bağlı personel daire başkanlığı tarafından yayınlanmıştır. Adaylarda öncelik bu şartlara bakılacaktır. Bu şartları taşımak zorunludur. Bunu yanında sağlık araştırma ve uygulama merkezinde çalışmak için gerekli olan özel şartlara bakılacaktır. Bu da öğrenim durumu bilgilerini içermektedir.

Hangi Kadrolara Alım Yapılacaktır?

  • 83 Hemşire – Üniversitelerin hemşirelik bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olmak gerekmektedir.
  • 30 Hemşire – Hemşirelik bölümünden lise düzeyinde mezun olmak.

Adaylar 7 Temmuz 2018 tarihine kadar Afyon Kocatepe Üniversitesi personel daire başkanlığına başvuruda bulunmak gerekmektedir. Başvuru yaparken başvuru dilekçesi, diploma, 2016 kpss sonuç belgesi yanınızda bulunmalıdır. Detaylı bilgi üniversitenin sitesinden veya 0272 444 03 03 dahili 1233 numarasında bilgi alınabilir.

 
afyon sözleşmeli personel alımı üniversite lise mezunu hemşire alımı 2018 kocatepe üniversitesi sözleşmeli personel alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.