İstanbul Üniversitesi KPSS 55 puan ile 300 hemşire alımı gerçekleştiriyor

İstanbul Üniversitesi hastanesinde çalışacak KPSS sınavından 50 puan ve üzeri almış toplam 300 hemşire alımı yapacaktır.

İstanbul Üniversitesi KPSS 55 puan ile 300 hemşire alımı gerçekleştiriyor

İstanbul Üniversitesi KPSS 55 puan ile 300 hemşire alımı gerçekleştiriyor.

Üniversite hemşire olarak çalışmak isteyen kişiler hastanesi bulunan üniversitelere iş başvurusunda bulunarak boş durumda kadro bulunması halinde iş başvuruları kabul edilip bazen sözlü mülakat bazen de KPSS puan üstünlüğüne göre hemşire alımlarını gerçekleştirmektedir. Hemşire alımlarında da bazen alan farklılıkları yaşanabilmektedir. Belli bir alanda uzmanlaşmış hemşirelerin tercih edildiği ilanlar da bulunmaktadır. Hatta bazı şartlarda hemşirelerin bazı sertifikalara sahip olmaları da istenmektedir. Yazımızın başlığında da belirttiğimiz gibi şimdiki ilanımız İstanbul Üniversitesinin araştırma ve uygulama merkezinde çalışacak hemşire alınacaktır.

Hemşire alımlarının maaşları özel bütçeden karşılanacaktır. 300 hemşire alımının özel şartları diyebileceğimiz koşulları arasında hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak ve 2016 yılında ÖSYM’nin adaylara uygulamış olduğu KPSS sınavından P3 puan türünden 55 puan ve üzeri puan almış olmak.

Üniversite bunun dışında maaşı döner sermayeden karşılanacak diğer sağlık personeli alımı da yapılacaktır. Bunun için belirlenmiş özel şartlar ise eğitim fakültelerinin rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümü lisans mezunu olmak, 2016 KPSS sınavından 70 puan ve üzeri almak, Yabancı Dil Sınavından 80 ve üzeri puan almak ve çocuk ve travma ile temel drama alanlarında eğitim almış olmak.

betkoz giriş

 
istanbul hemşire alım ilanları üniversite hemşire alımı 2018 düşük kpss ile hemşire alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.