Kahramanmaraş’ta 3 bin tl maaşlı çalışacak hemşire ve sağlık teknikeri alımı

Kahramanmaraş'ta üniversite hastanesinde çalışmak isteyenler için iş ilanı yayınlanmıştır.

Kahramanmaraş’ta 3 bin tl maaşlı çalışacak hemşire ve sağlık teknikeri alımı

Kahramanmaraş’ta 3 bin tl maaşlı çalışacak hemşire ve sağlık teknikeri alımı

Kahramanmaraş’ta yer alan Sütçü İmam Üniversitesi rektörlüğünden üniversite hastanesinde çalışmak üzere istihdam edilecek sağlık personeli alımı için ilan yayınlanmıştır. Hastanede çalışmak isteyen kişiler için önlisans mezunlarının başvurularını yapabilecekleri bir iş ilanıdır. Personel alımı 657/4-B statüsünde olacaktır yani sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Adaylardan ilk koşul oalrak 2016 yılındaki KPSS sınavından lisans mezunları P3, önlisans mezunları ise P93 puan türünden puan üstünlüğüne göre sıralanacak ve belirlenmiş kontenjan kadar alım yapılacaktır.

betadonis giriş

Sütçü İmam Üniversitesi Personel Alımı Kadro Dağılımı

https://awaam.org

 

  • Hemşire 4 kişi – Lisans mezunu ve üniversitelerin yoğum bakım servislerinde 3 yıl iş deneyimi olan,
  • Sağlık Teknikeri 1 kişi – Önlisans anestezi bölümü mezunu ve üniversite hastanelerinde 5 yıl konjenital pediatrik kalp cerrahisi anestezisinde deneyimli ve ileri kardiyak yaşam desteği kursu başarı belgesi olan,
  • Sağlık Teknikeri 1 kişi – Önlisans radyoloji veya tıbbi görüntüleme bölümü mezunu ve üniversitelerde 3 yıl manyetik rezonans multislice bilgisayarlı tomografi, pet bilgisayarlı tomografi, anjiyo cihazı, dijital röntgen, dijital mamografi, dijital mobil röntgen cihazları kullanım deneyimi ve eğitimi olmak.

 

İlana ne zaman ve nasıl başvuru yapılır?

Şartları taşıyan kişiler yazımızın sonunda belirteceğimiz gerekli evraklarını hazırladıktan sonra ilana 15 gün içerisinde şahsen başvuru yapmalıdırlar. Bu 15 gün süresi de 4 Nisan 2018 tarihinde sona ermektedir. Başvurular üniversitenin Avşar yerleşkesinde bulunan rektörlük personel daire başkanlığında yapılmalıdır. Başvuru sırasında üniversiteye verilmesi gereken belgeler aşağıdadır.

  • https://goo.gl/6dzpxs adresinden indirip dolduracağınız başvuru formu,
  • KPSS sonuç belgesi,
  • Özgeçmiş,
  • Diploma,
  • Kimlik fotokopisi,
  • 1 adet fotoğraf,
  • Askerlik durum belgesi,
  • İkametgah belgesi,
  • Deneyim belgesi veya alınmış olan sertifikalar ya da SGK hizmet dökümü

Sözleşmeli Personele Ödenecek Maaş Miktarı

İstihdam edilecek personellere ödenecek brüt maaşlar üniversite tarafından yayınlanmıştır. Buna göre hemşire olarak atanacaklar 3101.90TL ve sağlık teknikeri olarak atanacaklar ise 2958.58TL brüt maaş alacaklardır. İlan metnine üniversitenin sitesinden veya https://goo.gl/RecRhK bağlantısından ulaşabilirsiniz.

 
kahramanmaraş sağlık personeli alımı sütçü imam üniversitesi hemşire alımı hemşire alımı yapan üniversiteler
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.