Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 32 Hemşire Alımı Gerçekleştiriyor

İzmir Ege Üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde çalışacak giderleri özel bütçeden karşılanacak 2016 KPSS puanı ile hemşire alımı ilanı yayınladı.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 32 Hemşire Alımı Gerçekleştiriyor

Tıp fakülteleri ülkemizin en saygın profesörlerinin görev yaptıkları kurumlardır. Profesör, doçent, yardımcı doçent , öğretim üyesi, stajer, öğrenci bir arada sağlık sektöründe uyum içinde çalışmaktadırlar. Bulundukları illerde devlet hastanelerinin yoğun olmasından dolayı ve nitelikli hizmetten dolayı sıkça tercih edilen hastanelerdir. Tıp fakülteleri tam donanımlı hastanelerdir. Hatta bazı illerde bazı tetkikler sadece tıp fakültelerinde yapılabilir.

Bu nitelikli kadrolarını korumak için dışarıdan sağlık personeli alımı gerçekleştirerek deneyimsiz ve deneyimli kardoları birbirleri ile harmanlamaktadır. Bundan dolayı üniversitelerin tıp fakülteleri sağlık personeli alımı yaparak kadrolarını güncel tutmaktadırlar. Haziran ayı itibari ile birlikte bir çok üniversite sağlık personeli alımı yapmaktadırlar. isbilgileri.com sitemizde bu ilanlar yayınlandıkça sizlere bilgi vereceğiz. Sağlık personeli olma şartlarının başına en az sağlık meslek lisesi mezunu olma bulunmaktadır. Lise öğrencisiyken sağlık eğitimi aldıklarından ilk defa üniversitede sağlık eğitimi alan öğrencilerden daha deneyimli oldukları söylenebilir.

Ege Üniversitesi internet sitesinden yayınladığı personel alımı ilanına göre 32 hemşire alımı yapılacaktır. 4 yıllık sağlık yüksekokullarının hemşirelik bölümü ya da hemşirelik faküktesi mezunu olan kişiler başvuruda bulunabilirler. Başvurular 29 Haziran 2017 tarihinde sona erecektir.

Ege Üniversitesi hemşire alımı başvuruları sırasında adaylar başvuru sırasında temin edecekleri başvuru formu, diploma veya geçici mezuniyet belgesi, 1 adet fotoğraf, 2016 KPSS sonuç belgesi, TC kimlik belgesi fotokopisi, erkek adaylar için askerlik durum belgesi gerekmektedir. Adaylar KPSS sınav puanına göre alım yapılacaktır. Adaylara ayrıca sözlü ya da yazılı sınav yapılmayacaktır. Başvuruların şahsen yapılması gerekmektedir. Başvurular ile ilgili genel konular ve diğer haberler için www.ege.edu.tr adresini takip edebilirsiniz. İlan metnini tamamına https://goo.gl/Vhy8Rr adresinden ulaşabilirsiniz.

 
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.