Düzce Üniversitesi Lise Mezunu personel alımı duyurusu

Düzce Üniversitesi sözleşmeli personel alımı kapsamında en az lise mezunu personel alımı yapıyor. Üniversite iş başvurusu şahsen üniversitesinin personel daire başkanlığına 22 Eylül 2017 tarihine kadar yapılmalıdır.

Düzce Üniversitesi Lise Mezunu personel alımı duyurusu

Üniversiteler personel alımlarını Ağustos ayı ile

azaltmışlardı ve kurban bayramı sonrası personel alımlarına tekrar ağırlık vermeye başladılar. Üniversiteler bulundukları özerk yapıdan dolayı her öğrenim durumunda personel veya işçi çalıştırmaktadırlar. Bundan dolayı ilköğretim mezunundan profesöre her alanda üniversite personeli alımı ilanları ara ara yayınlanmaktadır.

Düzce Üniversitesi Eylül ayının ilk personel alımı ilanını yayınlamıştır. Üniversite sözleşmeli personel çalıştırılmasına dair yönetmelik hususunda aşağıda detaylarını vereceğimiz pozisyonda çalışmak üzere sözleşmeli personel alımı yapacaktır. Buna göre;

  • Türk vatandaşı olan,
  • Kamu haklarından mahrum olmayan,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini ya tamamlamış ya da ertelemiş olan,
  • İşe başlamasına ve çalışmasına engel bir sağlık problemi olmayan kişiler genel başvuru şartlarını taşıyor demektir. Sizin de şartlarınız tutuyorsa iş başvurusu yapabilirsiniz.

Düzce Üniversitesi personel alımı ünvanı ve özel şartları

Üniversite sözleşmeli personel alımını bünyesinde bulunan araştırma ve uygulama hastanesinde çalışmak üzere hemşire pozisyonuna yapıyor. Hemşire kadrosu için başvuru yapacak olan kişiler sağlık meslek liselerinin hemşirelik bölümünden mezun olmaları gerekmektedir. Bunun yanında anestezi, kan bankacılığı ve transfüzyon merkezi ve merkezi sterilizasyon ünitesi eğitimi almış olmalıdır. Bu aldığı eğitimi belge ile kanıtlaması gerekmektedir.

Başvuru sırasında üniversite tarafından istenecek belgeler neler?

  • Üniversitenin internet sitesinin personel daire başkanlığı bölümü adresi olan www.personel.duzce.edu.tr adresinden indirip dolduracağınız başvuru dilekçesi
  • 2 adet fotoğraf,
  • Özgeçmiş (CV),
  • Lise diploması
  • 2016 KPSS P94 sonuç belgesi internet çıktısı,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • Erkekler için askerlik durum belgesi,
  • Başvuru için gerekli olan özel şartı taşımak ve gerekli sertifikaları teslim etmek.

Düzce Üniversitesi iş başvurusu 22 Eylül 2017 tarihine kadar üniversiteye gerekli evraklar ile birlikte şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Bunun yanında başvuru yapan adaylar üniversite tarafından belirlenen 1 kişilik hemşire kadrosu için KPSS sınav puanı üstünlüğüne göre sıralamaya alınacaktır.

Düzce Üniversitesi personel alımı ilanı tam metni için https://goo.gl/KQZw7g

 
düzce personel alımı ilanları üniversite lise mezunu personel alımı lise mezunu hemşire alımı yapan üniversiteler
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.