Yapı Kredi Bankası Önlisans Mezunu Personel Alıyor

Yapı Kredi Bankası personel alımı yapmaya devam ediyor. Ülkemizde hizmet vermekte olan özel bankalar arasında büyük bir öneme sahip olan Yapı Kredi Bankası Çağrı Merkezi Yetkilisi ve Tahsilat Yetkilisi alımı yapmaktadır.

Yapı Kredi Bankası Önlisans Mezunu Personel Alıyor

Bankalar günümüzde iş ilanlarında sıklıkla aranan ilanlar arasındadır. Bunun sebeplerinin başında verilen dolgun maaş ve kariyer fırsatıdır. Kariyer fırsatı demekle kastettiğimiz durum şu şekildedir. Önlisans mezunu olunca bankaya alt basamaktan iş başvurusunda veya staj başvurusunda bulunursunuz ve yaptığınız çalışmalar neticesinde banka da sizden memnun olursa sizin kademenizi ve maaşını yükselterek size kariyer fırsatı vermesidir. Bu sayede eksik olan öğrenim durumunuzu da tamamlar üniversite bitirebilir ve bankada daha da yükselebilirisiniz.

Yapı Kredi Bankası personel alımı yapmaya devam ediyor. Ülkemizde hizmet vermekte olan özel bankalar arasında büyük bir öneme sahip olan Yapı Kredi Bankası Çağrı Merkezi Yetkilisi ve Tahsilat Yetkilisi alımı yapmaktadır. Yapı Kredi Bankası istihdam edeceği personelleri ihtiyacı olan şubelerde görevlendirecektir. Bankacılık sektöründe çalışmak isteyenlerin Yapı Kredi Bankası İş Başvurusu için bazı nitelikleri yerine getirebiliyor olması gerekmektedir.

Yapı Kredi Bankasının kariyer sayfası üzerinden yayınladığı ilanlar arasında olan tahsilat yetkilisi pozisyonuna başvuru yapmak isteyenlerin öncelikle en az önlisans mezunu olmaları gerekmektedir. Adayların 28 yaşını geçmemiş olması ve erkek adayların askerlik görevini yerine getirmiş olmaları gerekiyor. Yine adayların iyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olması istenen şartlar arasındadır. Ayrıca ikna kabiliyeti yüksek ve hedef odaklı çalışabilmek, takım çalışmasına yatkın olmak ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek gibi kriterler aranıyor.

Haberimizde bahsettiğimiz Çağrı Merkezi Yetkilisi için yine Yapı Kredi Bankası adaylardan en az önlisans mezunu ve 28 yaşını geçmemiş olan adayların başvuru yapabileceğini bildirmiştir. Akıcı ve düzgün diksiyona sahip, takım çalışmasına yatkın, yoğun çalışma temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, ikna kabiliyeti yüksek olan adaylar yayınlanan ilana başvuru yapabilirler. Kariyerine Yapı Kredi Bankasında devam etmek isteyenler aşağıdaki linki kullanarak detaylara ulaşabilirler. https://goo.gl/gpBAvE

 
yapı kredi bankası önlisans mezunu personel alımı yapı kredi bankası iş başvurusu 2018 yapı kredi bankası açık iş pozisyonları 2018
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
kader inci     2016-12-05 bankanızın çağrı merkezinde çalışmak istiyorum. 2 yıl aviya türk telokomda çağrı merkezinde çalıştım lise mezunuyum 20 yaşındayım