Vakıfbank Memur Alımı 2017

Türkiye’nin en büyük 5 bankasın'dan birisi olan Vakıfbank her yıl ihtiyacı olan pozisyonlar için farklı tarihlerde personel alımı için ilanlar yayınlamaktadır.

Vakıfbank Memur Alımı 2017

Türkiye’nin en büyük 5 bankasın'dan birisi olan Vakıfbank her yıl ihtiyacı olan pozisyonlar için farklı tarihlerde personel alımı için ilanlar yayınlamaktadır. Çok fazla personel alımı yapmayan Vakıfbank memur alımıyla ilgili haberleri bir çok kişi takip ediyor. Peki Vakıfbank iş ilanlarını nereden yayınlıyor? Nasıl iş başvurusu yapabilirsiniz? işte detaylar.

Vakıfbank iş başvurusu yapmak isteyenler için ilanlarını kendi internet sitesi üzerinde bulunan kariyer sayfası üzerinden yayınlamaktadır. 2017 yılının ilk memur alımı için ilan yayınlayan Vakıfbank bünyesine Müfettiş Yardımcısı pozisyonunda memur alımı gerçekleştirecektir. Kurum tarafından yapılacak olan sınavdan başarılı olan adaylar istihdam edilecektir. 

VAKIFBANK PERSONEL ALIMI ŞARTLARI

  1. T.C. vatandaşı olmaları,
  2. Kamu hizmetinden yasaklı bulunmamaları,
  3. Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçlardan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım-satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamaları,
  4. Başka bir kuruma karşı zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunmamaları,
  5. En az 4 yıllık eğitim veren, Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. 

VakıfBank personeli, geleceğe güvenle bakabilmenin ve VakıfBank’lı olmanın ayrıcalığını yaşamaktadır. VakıfBank’ ta, çalışma hayatınıza aşağıdaki unvanlarda görev alarak başlamanız mümkündür. VakıfBank Memur Alımı için sınav duyurusu yapmıştır. İlgili duyuruya aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

http://webservis.vakifbank.com.tr/sinav/Brosur.aspx

 
Banka Personel Alımları Vakıfbank Sınavları Vakıfbank iş başvurusu Vakıfbak Memur Alımı Vakıfbank Personel Alımı Vakıfbank Memur Personel Alımı Banka İş İlanları Banka Sınavları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Merhaba ben murat     2018-12-26 1980 Gaziantep Doğumluyum lise mezunuyum SİLAHLI özel güvenlik kimliğim var 7 yıllık tecrübem var 180cm boy 82 kilodayım. B sınıfı ehliyetim var .murataldemir@hotmail.com.sizinle calışmaktan onur duyarım
faruk akyıldız     2018-03-20 çalışmak istiyorum