Vakıfbank Katılım Bankası Personel Alımı 2017

Vakıf Katılım Bankası personel alımı yapıyor. Vakıf Katılım Bankası tarafından genel başvuru kapsamında açık olan pozisyonlara üniversite mezunu personel alımı yapılacağı ilan edildi.

Vakıfbank Katılım Bankası Personel Alımı 2017

Vakıf Katılım Bankası personel almaya devam ediyor. Vakıf Katılım Bankası yayında olan genel başvuru ilanı için adaylardan cv almaya devam etmektedir. Vakıf Katılım Bankası A.Ş’nin genel başvuru ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar ilanın kapanış tarihine kadar başvuru yapabilecekler. Vakıf Katılım Bankasının personel alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adayların banka tarafından belirlenmiş olan başvuru şartlarını yerine getirebiliyor olması gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki genel başvuru şartlarını inceleyebilirler.

Vakıf Katılım Bankası​ İş Başvuru Şartları:

  • Üniversitelerin örgün eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun,
  • Katılım bankacılığı alanında tecrübeli,
  • İletişim kabiliyeti gelişmiş,
  • Analitik düşünebilen,
  • Katılım bankacılığı prensiplerini benimsemiş,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf veya en az 2 yıl tecilli,
  • Banka tecrübesi olmayan adaylar için; erkeklerde 30, bayanlarda 28 yaşını aşmamış olmak.
  • Banka tecrübesi olmayan adaylar için ihtiyaç durumuna göre işe alım sınavı yapılabilecek olup, başarılı olan adaylar mülakata davet edilecektir.

Yukarıda Vakıf Katılım Bankası'nın genel başvuru ilanına ait başvuru şartlarını sizler için sıraladık. Eğer sizde yukarıdaki başvuru şartlarına uygun özelliklere sahipseniz vakit kaybetmeden bu ilana başvuru yapabilirsiniz. Banka ve diğer büyük kurumlar personel ihtiyacı olması durumunda genel başvuru ilanına cv göndermiş olan adaylar için oluşturduğu cv havuzundan personel seçmektedir. Pozisyon için uygun olan adaylar mülakat görüşmesi için insan kaynakları departmanına davet edilerek işe alım sürecine dahil edilir.

Çalışanlarına bir takım sosyal haklar tanıyan Vakıf Katılım Bankası Özel sağlık sigortası, yemek kartı (ticket, multinet, sodexo vb.), prim gibi bir çok imkanı personellerine sunmaktadır. Vakıf Katılım Bankasında çalışmak isteyenlerin ilk olarak Genel Başvuru amacıyla aşağıdaki bağlantıdan özgeçmiş oluşturmasında yarar var. 

Vakıf Katılım Bankası​ İş Başvurusu:

http://www.kariyer.net/vakif-katilim-bankasi-a-s-is-ilanlari-c106031-p46624/

 
Vakıf Katılım Bankası 2017 Personel Alımı Vakıf Katılım Bankası Personel Alımı Vakıf Katılım Bankası İş İlanı Banka Sınavları 2017 Banka Personel Alımları Banka İş İlanları Vakıf Katılım Bankası
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.