Türkiye İş Bankası Özel Güvenlik Görevlisi Alımı

Türkiye İş Bankası personel alımlarına ara vermeden devam etmektedir. Türkiye İş Bankası tarafından yayınlanan son ilanda Güvenlik Görevlisi Alımı yapılacağı duyuruldu.

Türkiye İş Bankası Özel Güvenlik Görevlisi Alımı

Türkiye İş Bankası Personel Alımı

Türkiyenin en güçlü özel bankası olan güvenilir bankacılığın tek adresi Türkiye İş Bankası Özel Güvenlik Görevlisi almak üzere ilan yayınlamıştır. Personel alımlarını sınav ile yapan iş bankası son yayınladığı ilan ile erkek özel güvenlik görevlisi alacağını duyurmuştur. 

Türkiye İş Bankası Personel Alımı yapmak için genel müdürlük ve şubelerinde görevlendirmek için erkek özel güvenlik görevlisi alımı için sınav  yapacaktır. 

Erkek Özel Güvenlik Görevlisi alımı ile ilgili bilgiler şe şekildedir. İş Başvuru Formu eksiksiz olarak doldurulduktan sonra, formun “Sınava Başvur” bölümü aracılığı ile sınav başvurusu yapılması gerekmektedir. Sistem, sadece aşağıda yer verilen başvuru koşullarını taşıyan adayların başvurusuna imkan vermektedir.

Bu nedenle başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle bu koşullara uygunluklarını kontrol etmeleri yararlı olacaktır. Sınava başvuruda bulunan adaylardan sadece uygun bulunanlara sınav http://sexhatlari.xyz daveti gönderilecektir. Sınav sürecinde adaylarımızla sağlıklı biçimde iletişime geçilebilmesi için başta e-posta adresi olmak üzere iletişim bilgilerinin güncel tutulması önem taşımaktadır. 

Türkiye İş Bankası İş İlanları bankanın kariyer sayfası üzerinden yayınlanmaktadır. İş bankası tarafından yayınlanan tüm iş ilanlarını alt kısımdaki bağlantıyı kullanarak insan kaynakları sayfasından ulaşabilirsiniz. Bağlantıyı tarayıncınıza kopyalamanız gerekmektedir.

https://goo.gl/kfNuVB

 
Erkek Özel Güvenlik Görevlisi Maaşları İş Bankası Özel Güvenlik Görevlisi Alımı İş Bankası Özel Güvenlik Görevlisi Başvurusu İş Bankası Özel Güvenlik Görevlisi Sınavı Özel Güvenlik Görevlisi Sertifikası
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Okan büyükbaş     2019-04-24 Merhaba 3 yıllık silahlı güvenlik deneyimimle iş başvurusnda bulunmak istiyorum bilginize sunarım teşekkürler
Bayram DAMAR     0000-00-00 İş bank özel güvenlik görevlisi için iş başvurusu yapmak istiyorum