TEB Çok Sayıda Personel Alacak

Türkiye Ekonomi Bankası personel ihtiyacını karşılamak üzere internet sitesi üzerinden ilan yayınlamıştır.

TEB Çok Sayıda Personel Alacak

Türkiye Ekonomi Bankası geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda personel alımı yapmak üzere iş ilanı yayınlamıştır. Merkez ve şubelerindeki personel ihtiyacını belirleyen Türkiye Ekonomi Bankası insan kaynakları departmanı harekete geçerek iş ilanına başvuru yapacak adaylar arasından uygun olanları sınav sürecine dahil ederek sınavı kazanan adayları mülakata davet etmektedir. Personel alımlarında ihtiyaca göre Lise mezunları içinde iş ilanı yayınlamaktadır.

Türkiye Ekonomi Bankası İş İlanı

Türkiye Ekonomi Bankası merkez ve şubelerindeki personel ihtiyaçlarını gidermek üzere TEB personel alımı yapacak. Peki Türkiye Ekonomi Bankası hangi pozisyonlar için iş ilanı yayınlamıştır.

  • Engelli personel,
  • Aktif satış temsilcisi,
  • Pos uzmanı,
  • Operasyon yöneticisi,

Üst kısımda sıraladığımız pozisyonlar ile birlikte yayında olan 35 farklı pozisyon için ilan yayınlayan Türkiye Ekonomi Bankası pozisyonlara göre farklı başvuru şartları istesede genel başvuru şartları şu şekildedir.

  • Sağlığı iş yapamaya müsait olan adaylar,
  • Lise önlisans ya da lisans mezunu olan adaylar,
  • Maksimim yaş sınırını aşmamış olan adaylar,
  • Yoğun tempoda çalışabilen adaylar,
  • Diksiyonu düzgün İkna kabiliyeti yüksek olan adaylar.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından istenilen genel başvuru şartlarına uyan adaylar alttaki linke tıklayarak TEB güncel iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Yayında olan her pozisyon için farklı niteliklerde personel alımı gerçekleştirilecektir. Aşağıdaki bağlantıya tıklamak yerine tarayıcınıza kopyalamalısınız.

http://bit.ly/2XNQxlo

 
TEB iş ilanları 2020 TEB Bir Çok İlde Personel Alımı TEB Çok Sayıda Personel TEB Kariyer İş Başvurusu Banka Sınavları Ne Zaman Banka Mülakat Soruları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
AKIN YEŞİLYURT     2020-12-26 Alkol ve Sıgara kullanmıyorum,Evli ve İki çocuk sahibi olarak evimin sorumluluğunu bilen biriyim.Uzun yıllar spor ve sağlık işleri yaptım,13 yIL Spor müd. sözleşmeli çalıştım,Son beş yıl holding bünyesinde idari işlerde görev aldım.Aktif araç kullanımım ve şehirler arası seyahat engelim yoktur.Spor eğitmenliği,Sağlık olarak Masaj.Hacamat,Fizik tedavi vb. İşleri yapmaktayım.Kendime ait işletmelerim oldu İş ahlakı,iş akışı seviyeli,disiplinli çalışma,hijyene önem veren biriyim. AKIN Y.Y