Odeabank Personel Alımı İş İlanları

Odeabank personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı.

Odeabank Personel Alımı İş İlanları

Odeabank Personel Alımı 

Odeabank insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Odeabank iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Odeabank iş ilanlarını internet üzerinde yayın yapan farklı kaynakları araştırarak hazırlamış olduğumuz haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Odeabank personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

15 yıl önce kurulan Türkiyenin en genç bankalarından biri olarak bilinen Odeabank personel alımı yapmaktadır. Son yıllarda yaptığı çalışmalar ile rakiplerine karşı rekabet gücünü artıran odebank yakın zamanda sektörün önde gelen bankalarından biri haline gelecek diyebiliriz. Sizde genç ve dinamik bir banka olan Odeabankta çalışmak istiyorsanız haberimizin devamını inceleyerek daha ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Odeabank İnsan Kaynakları

Beceri ve yetkinlikler çerçevesinde, çalışanların gelişimlerini destekleme, potansiyellerini kişiye özel yatırımlarla ortaya çıkarmalarını sağlama ve kariyer imkanlarını zenginleştirme odağıyla kariyer yönetimi ve planlaması yapılır.

Günümüzde rekabetçi çalışma hayatında, mesleki gelişimin sürekliliği büyük önem taşır. Odeabank, Grup stratejisi ve iş ihtiyaçları doğrultusunda çalışanlara, şirket içi farklı kariyer imkanları sağlamak için içerden işe alım, tayin, terfi, görevlendirme ve uluslararası görevler sağlayarak çeşitli kariyer gelişim olanakları sunar.

Beceri ve yetkinlikler çerçevesinde, çalışanların gelişimlerini destekleme, potansiyellerini kişiye özel yatırımlarla ortaya çıkarmalarını sağlama ve kariyer imkanlarını zenginleştirme odağıyla kariyer yönetimi ve planlaması yapılır.

Etkin bir yetenek yönetimi stratejisiyle çalışanlara başarılı bir kariyer yolu oluşturmak için destek verilirken, aynı zamanda Odeabank’ın ilerleyen süreçlerdeki başarılarında aktif rol üstlenebilecek bireyler geleceğe hazırlanır.

Yüksek performansı teşvik etme ve başarıyı ödüllendirme odaklı bir yaklaşım ilkesiyle oluşturulan Odeabank Ücretlendirme ve Yan Haklar Politikası, piyasa dinamikleri ve bonanza oyna kurum içi adalet göz önünde bulundurularak ihtiyaçlar çerçevesinde belli aralıklarla değerlendirilir ve gerekli durumlarda revize edilir.​

Odeabank Ücretlendirme ve Yan Haklar Politikası, sektör uygulamaları baz alınarak, kurum içi adil ve şeffaf bir ödüllendirme stratejisiyle kurgulanmıştır.

Odeabank İş Başvurusu

Personel alımlarını sadece ihtiyacı olan pozisyonlar için belirli aralıklarda yapan Odeabank alımlar için kariyer sayfaları üzerinden ilanlarını yayınlamaktadır. İşe alım sürecini ve çalışan profilini incelemek ve iş rokettube başvurusu yapmak için alttaki linki kullanabilirsiniz.

https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/hakkimizda/Insan-Kaynaklari/Sayfalar/Odeabankta-Kariyer.aspx

 
Odeabank Eleman Alımı Odeabank İnsan Kaynakları Odeabank İş Başvurusu Odeabank İş İlanları Banka Personel Alımı İlanları Personel Alımı 2019
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.