Kamu Bankaları Personel Alımı Yapıyor

Kamu Bankaları şubelerindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere lise mezunu personel alımı yapacaktır.

Kamu Bankaları Personel Alımı Yapıyor

Kamu bankaları olan T.C. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve T.C. Halkbankası farklı pozsiyonlar için personel alımları yapmaktadır. Personel alımları bankalara ayrı ayrı gerçekleşmektedir. Her banka ihyitacı kadar personel alımı yapmaktadır. Bankalar sadece banla personeli alımı yapmamamaktadır. Güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi gibi farklı kadrolara da alımlar yapılmaktadır. Alımların bazıları sınav ile yapılırken bazıları ise işkur üzerinden yapılabilmektedir.

Banka sınavları adı altında yapılan sınav ile istihdam edilen personeller banka içerisinde bankoda, bireysel müşteri, kobi hizmetleri vb. kadrolara yerleştirilirler. İşkur üzerinden başvuru yaparak banka iş ilanlarına başvuru yapanlar ise hizmetli, temizlik personeli, güvenlik personeli gibi kadrolarda görev almaktadırlar. Bundan dolayı hangi kadrolara başvuru yapacaksanız o kadronun uygun alım yöntemine başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Kamu bankaları alımları için internet sitemizde sizlere sürekli bilgiler paylaşıyoruz. 

 
Kamu Bankaları Personel Alımı Banka Personel Alımı Bankalar Personel Alımı Personel Alımı Kamu Personel Alımı Kamu Kurum Personel Alımı Özel ilanlar 2020 Kamu Personeli Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Zekiye Alptekin     2020-10-19 İlkokul mezunuyum acilen işe ihtiyacım var banka temizliği
Sunay tay     2020-07-24 Banka temizlik cay personel