Denizbank Personel Alımı İş İlanı

Ülkemizin en büyük özel bankalarından Denizbank personel alımı yapıyor.

Denizbank Personel Alımı İş İlanı

Denizbank Personel Alımı

Türkiye'nin bireysel ve kurumsal müşterisi en fazla olan bankası Denizbank personel alımı yapıyor. Denizbank insan kaynakları biriminin yaptığı duyuruya göre bankanın açık pozisyonları için ilanlar yayınlanmıştır. Denizbank iş başvurusu hakkında merak edilen konularını kariyer siteleri üzerinden araştırarak haberimizi sizler için derledik. Denizbank iş ilanlarına nereden ve nasıl başvuru yapılır yazımız sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz.

Ülkemizde denizcilik sektörüne finans sağlamak için 1938 yılında kurulmuş olan Denizbank aslında kuruluşunda bir devlet bankası olarak hizmet veriyordu. 1997 yılında hükümet tarafından özelleştirildikten sonra Avrupada finans ve bankacılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren Dexia finans kuruluşu tarafından 2006 yılında satın alınmıştır. Sonrasında ise 2012 yılında rusyanın en büyük finans kuruluşu olan Sberbank bünyesine dahil olmuştur. Kurulduğu günden bu güne kadar başarılı bir grafikle sürekli olarak büyümeye devam eden Denizbank personel alımı yapmaya devam ediyor.

Ülke genelinde hizmet veren 1500 den fazla şubesi ile finans sektörünün en büyük bankalarından birdir. Denizbank tarafından yayınlanan iş ilanlarına başvuru yaparak yeni bir kariyer yolculuğuna adım atabilirsiniz. Yayında olan ilanları inceleyerek size uygun pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiniz. Bu iş pozisyonları yeni banka şubeleri açılışları ve mevcut şubelerde yaşanan değişiklikler veya terfilere göre değişmektedir. Bundan dolayı açık iş pozsiyonlarını sitemize ara ara girerek incelemenizde fayda vardır.

Denizbank İş İlanları

Denizbank son yıllarda en hızlı büyüyen bankalarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Emekli müşteri sayısıda bir hayli fazla olan Denizbank müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi amaçlayarak personel alımı yapmaya devam etmektedir. Denizbank tarafından yayınlanan iş ilanlarını incelediğimizde ön plana çıkan iş ilanları şu şekilde verilmiştir.

— Bankacılık Hizmetleri Yetkilisi,

— Satış Yöneticisi,

— Gişe Görevlisi,

— Mali Tahlil Yetkilisi,

— Telefonda Satış Temsilcisi,

— Kobi Bankacılığı.

Denizbank tarafından yayınlanan çok sayıda ilana kariyer sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. Başvurularınızı bankanın insan kaynakları sayfası üzerinden yapabileceğiniz gibi yetkilendirilmiş kariyer portalları aracılığı ilede online olarak başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapacak olanların üyelik sistemine kayıt olmaları gerekmektedir. Dilerseniz bankanın kariyer sayfasını alt kısımdaki linki kullanarak ziyaret edebilir başvurularınızı bu sayfa üzerinden yapabilirsiniz.

www.denizbank.com/ik/

 
Denizbank İş Başvurusu Denizbank İş İlanları Denizbank Memur Alımı Banka Sınavları Banka Personel Alımları Personel Alımı 2019
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Nazlı     2020-06-01 Deniz banka Çalışmak istiyorum.Banka ve sigortacılık programı okuyorum.
Ekrem Çiftçi     2020-02-17 Deniz banka'da çalışmak istiyorum işim ise garsonluk