Denizbank En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor 2017

Denizbank personel alımı yaparak kadrosunda bulunan eksik kadroları tamalayarak müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi hedefliyor.

Denizbank En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor 2017

Denizbank personel alımı yaparak kadrosunda bulunan eksik kadroları tamalayarak müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi hedefliyor. Denizbank bünyesindeki iş ilanlarına başvuru yaparak kariyerinize Türkiye'nin en seçkin bankalarından çalışma şansına sahip olabilirsiniz. Türk denizcilik sektörüne destek verebilmek için kurulan Denizbank İnsan kaynakları tarafından yayınlanmış olan 4 adet pozisyon bulunmaktadır.

Denizbank insan kaynaklarının yayınladığı iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların farklı niteliklere sahip olması beklenmektedir. Önlisans, lisans ve lise mezunlarının başvuru yapabileceği kadrolar arasından size uygun olan pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiniz. Yayında olan ilanları inceleyecek olursak analitik CRM yönetmeni, Operasyon destek görevlisi, tahsilat temsilcisi ve fon yönetimi operasyon uzmanı/yetkilisi alını yapacaktır. Ayrıca Denizbank üniversite öğrencilerine staj yapma şansıda sunuyor.

Denizbank personel alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen okurlarımız öncelikle ilanların yayınladığı bölümü ziyaret ederek kadrolar için istenen nitelikleri kontrol etmesi gerekiyor. Denizbank iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar Denizbank kariyer sayfasına TC kimlik numarası ile üye olmaları gerekmektedir. Denizbank iş başvurusu için sayfanın altındaki linki kullanabilirsiniz.

http://kariyer.denizbank.com/

 
Denizbank kariyer Kariyer net Yenibir iş Banka iş ilanları Bankacılık iş ilanları Banka memur alımı Kamu personeli memurlar Denizbank insan kaynakları Denizbank İş Başvurusu Banka Sınavları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.