Deneyimsiz Banka Personel Alımları 2018

Bankalar deneyimli deneyimsiz personel alımları yapmaya başladı. Yayında olan ilanları takip ederek hayalinizdeki işe sahip olabilirsiniz.

Deneyimsiz Banka Personel Alımları 2018

Bankacılık ve finans sektöründe faaliyetlerine devan eden bankalar 2017 yılı içinde binlerce personel alımı yaptı ve yapmaya da devam etmektedir. Banka ve Finans kuruluşları bünyesinin personel ihtiyacını karşılayabilmek için deneyimli deneyimsiz adaylar için iş ilanları vermektedir. Banka Personel Eleman Alımları için farklı kadrolar için ilan yayınlayan bankalar alımlarına 2017 yılının sonuna kadar devam edecekler. Bu tarihten sonra bir değişiklik yaşanmazsa 2018 yılında da personel alımlarını sürdüreceklerdir. Bu ilanları takip eden deneyimli ve deneyimsiz adaylar, üniversiteyi yeni bitirmiş olanlar kolaylıkla iş bulabilirler. Tabi ki burada deneyimsiz tanımı da yapmak gerekmekte fayda var.

Deneyimsiz personel hiç bankada çalışmamış personel diyebiliriz. Öğrenciler, liseden üniversiteye, bankacılık bölümünde okuyanlar stajyer olarak bankada çalıştıkları için bu işe az da olsa iş tecrübesi sahibidirler. Fakat bankalar için bu kişiler de deneyimsiz tanımı içerisinde yer almaktadır. Yani eğer siz yeni mezun veya daha önce hiç bankada çalışmamışsanız banka için deneyimsiz personel sayılmaktasınız.

Bankalar genellikle personel alımlarını merkez ve taşra teşkilatlarındaki ihtiyaçlarına göre almaktadır. Bankalar personel alımlarını yıllık büyüme hızına, açacağı yeni şube sayısına göre belirleyerek planlı bir şekilde yapmaktadır. Bankalar özellikle deneyimsiz yeni mezunlar içinde kadro ayırarak gençleri iş sahibi yapmaktadır. Her banka personel alımı yapacağı personelleri farklı kaynakları kullanarak istihdam etmektedir. Peki, bankalar hangi pozisyonlar için alım yapıyor? Birlikte inceleyelim.

- müşteri yetkilisi

- güvenlik görevlisi

- müşteri temsilcisi,

- operasyon yetkilisi

- gişe personeli,

- çağrı merkezi personeli,

- vezne personeli,

- temizlik personeli,

Bankalar Deneyimsiz Banka Personel Alımları ile özellikle gençlere iş imkanları sunuyor ilanlar elbette sadece deneyimsiz ve yeni mezunlar için yayınlanmıyor. Bankalar lise mezunu olan gençler içinde ilanlar yayınlıyor lise mezunları arasından güvenlik görevlisi, çağrı merkezi personelleri istihdam etmektedir. Banka ilanlarına başvuru yapan adayların CV'leri bankaların insan kaynakları uzmanları tarafından incelenir pozisyon için uygun olan adaylar mülakata davet edilerek işe alım sürecine dahil edilirler. Benzer işlerde iş tecrübeniz var ise bunu özgeçmişinizde belirtmenizde fayda bulunmaktadır. Alttaki linki kullanarak bankaların yayınladığı iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

https://goo.gl/SUJUD8

 
Deneyimsiz banka personel alımları 2018 Banka Personel Eleman Alımları tecrübesiz personel alımı yapan bankalar 2018
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Hacer     2019-02-20 Aylardir is arıyorum kirada oturuyorum bakmakla yükümlü oldugum bir kizim var lutfen işe cok ihtiyacim var
Metin     2019-01-14 Benim adim metin işsizim allah rızası için bana bir iş bulmaya yardim et evliyim 2 çocuk babasiyim