Akbank Personel Alımı Açık iş pozisyonları

Akbank internet sitesi üzerinden lise ve üniversite mezunu adayları işe alacağını duyurmuştur. Akbank personel alım ilanlarından faydalanmak isteyenler yazımızın devamını inceleyebilir.

Akbank Personel Alımı Açık iş pozisyonları

Akbank Personel Alımı

Ülkemizin en büyük bankalarından biri olarak gösterilen Akbank personel alımı yapacaktır. Akbank insan kaynakları departmanı diğer departmanlar tarafından talep edilen pozisyonlar için iş ilanı yayınlamıştır. Akbank iş başvurusu sayesinde kariyer yolcuğunuzda yeni bir başlagıca ne dersiniz? Güncel iş ilanları yayınlayan siteleri inceleyerek hazırladığımız haberimiz sayesinde Akbank iş başvurusu hakkında daha fazla bilgiye sahip olabileceksiniz.

Akbank 1948 yılında Adana'da kurulmuştur. Bankacılık ve finans sektöründe çalışan ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutatarak kısa süre içerisinde rekabet gücünü artırıp Türkiye'nin en güçlü bankalarından biri olmuştur. Türkiyenin tüm illerinde şubeleri olan Akbank bir çok ilçede de müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Sizde haberimizin devamını okuyarak başvuru yaparak Akbank'da çalışma fırsatına sahip olabilirsiniz.

Akban İnsan Kaynakları Eleman Alımı

Diğer özel bankalarda olduğu gibi Akbank 'da personel alımı yaparken bir çok mülakat ve uygulama ile işe alımları yapmaktadır. Akbank insan kaynakları tarafından yürütülen personel alımları Banka Sınavları ve mülakat http://sohbethatti.cyou süreçlerinden başarılı olan adaylar işe kabul edilir. Akbank alım yapacağı personellerde aradığı genel şartlar şu şekildedir.

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olan Adaylar,
  • Takım Çalışmasına Uyum Sağlayabilen Adaylar,
  • 28 Yaşından Büyük Olmayan Adaylar,
  • İletişim Becerileri Yüksek Olan Adaylar,
  • Vatani Görevini Yapmış Olan Adaylar.

Sıralanan şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız Akbank iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

Akbank Eleman Alımı

Personel ve eleman alımlarını ülkemizin dört bir yanında aynı anda yapacak olan Akbank alım yapacağı kadroları açıkladı. Akbank tarafından yayında olan ilana göre toplam 41 pozisyon için alım yapacaktır. Bu ilanlara başvuru yapmak isteyenler için bir kaç pozisyonu buradan paylaşıyoruz. 

  • Çağrı Merkezi Yetkilisi,
  • Gişe Yetkilisi İngilizce Bilen,
  • KOBİ Saha Satış Yönetici Yardımcısı,
  • Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticisi,
  • Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticisi.

Akbank personel alımı yapmak için yayınlamış olduğu pozisyonlardan bir kaçı bu şekildedir bu ilanların daha fazlasını altta vereceğimiz bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/akbank-is-ilanlari-c11195-p1299/

 
Akbank Eleman Alımı Akbank İş Başvurusu Akbank İş İlanları Akbank Personel Alım İlanları 2019
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Nurcan Aydın     0000-00-00 Trabzonda ikamet ediyorum 1985 doğumluyum silahlı sertifikam var işsizim yardımcı olursanız memnun olurum deşekkürler