Akbank Gişe Yetkilisi Alımı İş Başvurusu 2017

Akbank gişe yetkilisi olarak çalışmak isteyenler için ilan yayınlamıştır. Akbank personel alımını bir çok ilde gerçekleştirecek sektörde çalışmak isteyenler haberimizin devamını okuyunuz.

Akbank Gişe Yetkilisi Alımı İş Başvurusu 2017

Akbank gişe yetkilisi olarak çalışmak isteyenler için farklı illerde personel alımı yapacağını duyurmuştur. Akbank bünyesinde çalışmak isteyenler haberimizin devamında verilen bilgileri inceledikten sonra başvuru sayfası üzerinden başvurularını yapabilirler. Akbank personel alımı yapacağı kadroları anlaşmalı kariyer sayfaları üzerinden duyurmuştur.

Akbank personel alımı 2017 yılı içerisinde devam ediyor açık pozisyonlar için ilan yayınlayan Akbank son verdiği ilanda gişe yetkilisi alımı yapacağını duyurmuştur. Yayınlamış olduğu ilanlar arasında bulunan gişe yetkilisi pozisyonu için ayrı titizlik gösterdiğini söyleyebiliriz. Genellikle personel alımlarında üniversite mezunlarını tercih eden Akbank, yayınladığı her pozisyon için farklı kriterler istemektedir. Haberimizin devamında bu kriterleri sizlerle paylaşacağız. Ülkemizin farklı bölgelerinde istihdam edilecek olan personeller bazı illerde tam zamanlı bazı illerde ise part time olarak çalıştırılacaktır.

Türkiye genelindeki ihtiyaç olan bölgeler için yayınlanan 29 farklı açık kadro bulunuyor. Bu ilana başvuru yapmak isteyen adaylardan istenen ilk şartı Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmaktır. Akbank Gişe Yetkilisi Personel Alımı kapsamında alınacak personellerden istenen diğer kriterler aşağıdaki gibidir.

– T.C. vatandaşı olan adaylar,

– 1988 ve sonrası doğumlu olan adaylar,

– Takım çalışmasına yatkın olan adaylar,

– Son 6 ay içinde Akbank tarafından yapılmış bir sınava katılmamış olan adaylar,

– Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecilli olan adaylar,

– Müşteri ve kalite odaklı olan adaylar,

Akbank İş Başvuru için alttaki linki kullanabilirsiniz. İlan sayfasından yayında olan tüm pozisyonları ayrıntılı şekilde görebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-gise-yetkilisi-ic-anadolu-bolge-825161 

 
Banka Gişe Görevlisi Banka Personel Alımı Banka Gişe Görevlisi Alımı Banka Sınavları Banka İşçi Alımı Banka Memur Alımı 2017 Banka Gişe Personeli Alım İlanı Akbank Akbank Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.