Zara Türkiye Geneli Personel Alımı İş İlanları

Zara Türkiye genelinde personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı.

Zara Türkiye Geneli Personel Alımı İş İlanları

Zara Personel Alımı 

Zara insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Zara iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Zara iş ilanlarını belirli aralıklar ile farklı kariyer sayfaları üzerinden yayınlamaktadır sizin için hazırladığımız haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Zara personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Dünyanın en büyük perakende markası olan ve en çok tercih edilen markalardan biri olarak gösterilen Zara Türkiye personel alımı yapıyor. Türkiye de bulunan mağazalarının ihtiyaçlarına göre alımlar yapacak olan Zara kariyer sayfaları aracılığı ile 28 pozisyon için alım yapacağını duyurmuştur.

Zara İnsan Kaynakları

Diğer markalarde olduğu gibi Zara İnsan Kaynakları da iş ilanlarını vermeden önce ilk olarak eksik departmanların ihtiyaçlarını tespit ederek bu boşlukları doldurma amacıyla ilanlarını vermektedir. Firma kendisine gelen başvuruları belli bir özgeçmiş havuzunda değerlendirmeye alır ve uygun olan adaylar ile yola çıkmak için işe alım sürecini başlatır. Son yıllarda çok fazla personel alacak olan Zara’ya siz de iş başvurularınızı göndermekte acele edin.

Firmanın çalışma saatleri 10:00 – 22:00 şeklindedir. Vardiyalı sistemle çalışmalarını sürdüren Zara, personellerine haftada 1 gün izin hakkı tanımaktadır. Bölümüne göre çalışanlara verdiği maaş değişse de her çalışanı için prim ödülü bulunmaktadır.

​Zara İş Başvurusu

Zara tarafından verilmiş olan ilanları incelediğimizde öne çıkan iş ilanları şu şekilde verilmiştir. Mağaza satış danışmanı, Kasiyer, Mağaza müdürü ve Section manager sadece bu ilanlardan bir kaçıdır diğer pozisyonlar ve Zara iş başvurusu için alttaki linki kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/zara-turkiye-is-ilanlari-c1952-p10450/ 

 
Zara Personel Alımı 2017 Mağaza iş ilanları Zara Eleman Alımı Zara İnsan Kaynakları Zara İş Başvurusu Zara İş İlanları Zara İşçi Alımı Personel Alımı 2017 İş İlanları İşin Olsa
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.