Yünsa Personel Alımı İş İlanları 2017

Ülkemizin yünlü kumaş üretimin'de 1973 yılından bu güne kadar üretim yapmaya devam eden Yünsa İngiltere ve Almanya başta olmak üzere 20 farklı ülkede acentaları ve satış ofisleri bulunmaktadır.

Yünsa Personel Alımı İş İlanları 2017

Ülkemizin yünlü kumaş üretimin'de 1973 yılından bu güne kadar üretim yapmaya devam eden Yünsa İngiltere ve Almanya başta olmak üzere 20 farklı ülkede acentaları ve satış ofisleri bulunmaktadır. Sektörün öncü firması olan Yünsa pazardaki sürdürülebilirliğini devam ettirebilmek için personel eleman alımları yapmaya devam etmektedir. Sizde firmanın yayınladığı iş ilanlarından faydalanmak istiyorsanız haberimizin devamındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Yünsa personel eleman alımı yapacağı pozisyonları insan kaynakları birimi tarafından kariyer sayfası üzerinden yayınlamış olduğu ilanlar ile duyurmuştur. Sizde aşağıda sıraladığımız pozisyonları inceleyebilir size uygun olan boş pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz.

Yünsa İş İlanları

⇒ Renk Kontrol Teknisyeni,
⇒ Boya İşletmeleri Mühendisi,
⇒ Ürün Geliştirme ve Tasarım Lideri,
⇒ İş Etüdü Teknisyeni,
⇒ Satınalma Uzmanı,
⇒ Genel Başvuru,

Yünsa firması tarafından verilen iş ilanlarını yukarıda sizler için listeledik. Yünsa tüm iş başvurularını aşağıda paylaştığımız başvuru sayfası üzerinden almaktadır. İş başvurusu yapmak ve yayında olan tüm ilanların başvuru şartlarını incelemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/yunsa-yunlu-sanayi-ve-ticaret-a-s-is-ilanlari-c1334-p3656/

 
Sabancı Holding İş İlanları Yünsa Eleman Alımı Yünsa İş Fırsatları Yünsa Personel Alımı 20167 Yünsa Personel Alımı İş İlanları Eleman Alımı İş İlanları 2017 Sabancı Holding İş Başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.