Yıldız Holding Personel Alımı İş Başvurusu

Yıldız holding faaliyetlerini sürdürdüğü sektörlerdeki şirketleri için personel alımı yapıyor.

Yıldız Holding Personel Alımı İş Başvurusu

Türkiye'nin gıda sektöründe faaliyetlerini sürdüren başarılı gıda firması olan Ülkeri'de bünyesinde bulunduran Yıldız Holding personel alımı yapmayı sürdürüyor. Sizde Yıldız Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren şirketlerden birinde çalışmak istiyorsanız haberimizde bulunan bilgiler sayesinde iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

Yıldız Holding personel alımı iş ilanlarını diğer firmaların aksine kariyer siteleri yerine kariyer sayfasındaki insan kaynakları bölümünden yayınlamaktadır. Türkiye genelinde personel alımı için yayınladığı ilanlara başvurularıda yine kariyer sayfası üzerinden yayınlamaktadır. Yayında olan tüm pozisyonları kolay erişim ile görebileceğiniz kariyer sayfasına üye olarak iş başvurunuzu yapabiliyorsunuz.

Yıldız Holding iş ilanları için yayınlanan sayfada verilen ilanlarda alım yapılacak pozisyonlar şu şekilde verilmiştir;

  • Gıda güvenliği şefi,
  • İş sağlıgı memuru,
  • Üretim mühendisi,
  • Satış lideri,
  • İnsan kaynakları uzmanı,
  • Üretim planlama uzmanı.

Yukarıda sıralanan iş ilanları ile birlikte yayında olan onlarca ilan yine aynı sayfada görüntüleye bilirsiniz. Yıldız Holding iş ilanlarını incelemek size uygun olan pozisyonlara başvuru yapmak için alttaki bağlantı linkine tıklayarak detaylara ulaşabilirsiniz.

http://www.yildizkariyer.com/IsFirsatlarim.aspx

 
Gıda Sektörü Personel Alımı Ülker eleman işçi alımı Ülker iş başvurusu Yıldız holding iş başvurusu Yıldız holding iş ilanları Yıldız holding Holding iş ilanları Yıldız holding personel alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
ÖMER BALTACI     2020-11-27 Yıldız holdink bünyesinde çalışmak istiyorum
Tuncay     2020-09-01 Özel güvenlik iş ilanları için kartım silahsız