Yataş Personel Alımı İş İlanları

Yataş bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere iş ilanları yayınlamıştır.

Yataş Personel Alımı İş İlanları

Yataş Personel Alımı

Yataş insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Yataş iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Yataş iş ilanlarını belirli aralıklar ile farklı kariyer sayfaları üzerinden yayınlamaktadır sizin için hazırladığımız haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Yataş personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Yataş ülkemizin en büyük sünger yatak üreticisi olarak bilinmektedir dünyanın bir çok ülkesine yaptığı ürünleri pazarlayan ve her geçen gün büyümeye devam eden Yataş personel alımı yapmaya devam ediyor. 1976 yılında kurulan ve günümüzde Türkiyenin her ilinde şubeleri olan büyük bir marka olmayı başarmıştır sizde bu büyük markanın bir parçası olmak istiyorsanız haberimizin devamındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Yataş İnsan Kaynakları

 Yataş Grubu'nda işe alım süreci, "Doğru İşe Doğru İnsan" prensibine uygun olarak personel seçme ve yerleştirme işlemlerinin hatasız yürütülmesini kapsamaktadır. İş başvurusunda bulunan deneyimli ya da yeni mezun adaylar; ilgi alanları, eğitimleri ve yetkinlikleri doğrultusunda değerlendirilmektedir. İlgili pozisyonun gerekleri dikkate alınarak öğrenim, deneyim, lisan bilgisi vb. kriterler ve iş görüşmelerinde gözlenen kişisel nitelik ve yetkinlikler adayın seçiminde önemli rol oynamaktadır.

Tüm adaylara güvenilir ölçme ve değerlendirme araçları uygulanarak başvurdukları göreve ve kurum kültürüne uygun olup olmadıkları ölçümlenmektedir. Mülakatlar sonucu yapılan değerlendirmelere bağlı olarak olumlu bulunan adaylar için referans araştırmaları alosexhatti.info gerçekleştirilir. Tüm değerlendirmeleriolumlu olan adaylara iş teklifi yapılır ve işe alım işlemleri yürütülür. İşe yerleştirilemeyen adayların başvuruları 1 yıl boyunca veri tabanımızda saklanır ve adaylar, sonuçlar hakkında bilgilendirilir.

Yataş İş Başvurusu

Yataş personel alımı yapmak için kariyer sayfaları üzerinden 36 adet iş ilanı yayınlamıştır. Alım yapılacak pozisyonlar arasında Kalite yöneticisinden Mağaza müdürne ve üretim işçisine kadar çok sayıda iş ilanı yayınlamıştır. Yayındaki güncel iş ilanlarının tüm detayları için alttaki linki kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/yatas-as-is-ilanlari-c1994-p10912/#tblFirmaIlanlari

 
Yataş Personel Alımı 2017 Yataş İş İlanları Yataş İnsan Kaynakları Yataş İş Başvurusu Yataş İşçi Alımı Yataş Fabrikası İşçi Alıyor Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017 İş bilgisi
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Salman dag     2021-07-14 Merhaba İstanbul da hikamet ediyorum yatak konusunda deneyilmiyim hazırlık ve kalite kontrolde çalıştım 8 yıl ararsanız sevinirim
Kadir varisli     2021-03-17 Vasıflı vasıfsız farketmez forklift ehliyetim var özel güvenlik kartım var
terziyim iş arıyorum istanbul ararsanız gelirim     2020-08-05 işzizim
Kadir     2019-09-29 İs ariyorum
tarık bilgin     2019-07-03 Beden işçisi olarak çalışmak istiyorum çarşamba/samsun