Yapı Kredi Bankası Personel Alımı İş İlanları

Yapı Kredi bankası kariyar sayfası üzerinden güncel iş ilanlarını yayınlamıştır.

Yapı Kredi Bankası Personel Alımı İş İlanları

Yapı Kredi Bankası Personel Alımı

Yapı Kredi Bankası müşteri memnuniyetinin en fazla olduğu banka olarak her yıl büyümeye devam ediyor. Koç Holding tarafından yönetilen banka özellikle yeni şube açma ve uzman personel istihdam etme konusunda çok sorun yaşamamaktadır. Türkiye genelinde şubesi olan bireysel ve kurumsal binlerce müşterisine en iyi hizmeti vermeye çalışan banka her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Yapı Kredi Bankası müşteri memnuniyetini artırarak daha fazla müşteriye en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Koç Holding insan kaynakları sayfası üzerinden biraz inceleme yaptığımızda Yapı Kredi Bankası için personel alımı yapılacağını gördük.

Yapı Kredi Bankası Personel Alım Yapılacak

Yapı Kredi Bankası bünyesinin çalışan ihtiyaçlarını belirleyerek iş ilanlarını kendi kariyer sayfası üzerinden yayınlamaktadır. Peki iş alınacak olan personeller hangi kadrolarda işe alınacak? Kariyer sayfası üzerinden yayınlanan ilanları incelediğimizde;

Bireysel kredi risk stratejileri uzmanı, Bireysel krediler izleme, Bankacılık ürünü satışı, Finansal analiz uzmanı, Piyasa riski analiz uzmanı, HR Business partner, Kredi risk validasyon uzmanı, Çağrı merkezi yetkilisi, Kredi risk politikaları uzmanı, Muhasebe uzmanı alacaktır.

Yukarıda sıraladığımız pozisyonlar için alım yayacak olan Koç Holding bu personelleri Yapı Kredi Bankası bünyesinde istihdam edecektir. Siz kendinizi bu pozisyonlara uygun bir aday olarak görüyorsanız sayfanın altındaki linke tıklayarak başvuru sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Pozisyonlar için sohbetonline.info istenilen özellikleri başvuru şartlarını ve tüm detayları bu linkten inceleyebilirsiniz.

http://www.kockariyer.com/is-ilanlari

 
Yapı Kredi Bankası Personel Alımı Yapacak Yapı Kredi Bankası Personel Alımı Yapı Kredi Bankası Personel Yapı Kredi Bankası Banka Sınavları 2017 Banka Personel Alım İlanları İşin olsa
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.