Vodafone farklı iş pozisyonlarına eleman alımı yapıyor

Dünya'nın en büyük gsm operatörlerin'den olan Vodafone personel alımı yapıyor. Vodafone bünyesindeki boş olan çok sayıdaki pozisyona personel alımı yapacaktır.

Vodafone farklı iş pozisyonlarına eleman alımı yapıyor

Vodafone Personel Alımı İş ilanı

Vodafone dünya üzerinde 30 dan fazla ülkede hizmet vermektedir. Merkezi ingilterede olan gsm operatörü ülkemizin en büyük gsm operatörlerinden biridir. Dünya üzerinde 5 kıtada hizmet veren dünyanın kurumsal gsm operatörü ülkemizde personel alımı yapıyor. Türkiye'nin ikinci büyük operatörü olan Vodafonun Türkiye genelinde yirmi milyondan fazla kullanıcıya hizmet vermektedir. Her ilde en az birtanede şubesi olan vodafone ihtiyaç duyduğu pozisyonlar için personel alacaktır.

Vodafone ülke genelinde 3 bini geçen personel sayısı ilede dikkat çekmektedir. Vodafone Personel Alımı yapmak için internete verdiği ilanlarla birlikte çalışan sayısını artırmayı hedeflemektedir. Buna paralel olarakta müşterilerine verdiği hizmetin kalitesini artırmak için ARGE yatırımlarıda yapan vodafone ilerleyen dönemlerdede personel alımı yapacağını işaret etmektedir.

Vodafon İş İlanlarının detaylarını incelediğimizde karşımıza çıkan ilanlar iş arayan adayları heyecanlandıracak diyebiliriz. Yayında olan iş ilanları şu şekildedir; analysis senior specialist, public policy executive,  BCO management senior specialist, teknoloji eğitimleri kıdemli uzmanı, ürün ve servis yöneticisi gibi pozisyonlarda alımlar yapacaktır. Vodafone personel eleman alımı iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar pozisyonların genel şartlarını kontrol ettikten sonra başvuru yapabilirler.

Vodafone personel alımı için yazmış olduğumuz makalemiz bir iş ilanı değildir sadece Vodafone tarafından yayınlanan iş ilanları hakkında düzenlenmiş olan bir haberdir. Vodafon tarafından yayınlanan iş ilanı sayfanın altında paylaştığımız iş başvuru sayfasını paralı poker oyna kulllanarak yayında olan ilanları ve iş başvuru şartlarını inceleyip kariyer sayfası üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/vodafone-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c1103-p1119/

 
Vodafone personel alımı 2019 Vodafone iş ilanları 2019
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.