Vestel Lise Mezunu Personel Alıyor

Ülkemizim büyük teknoloji markası olan Vestel 1984 yılında üretime başlamıştır. Günümüzde Zorlu Holding bünyesinde üretimini yaptığı teknolojik ürünlerini dünyanın bir çok ülkesine ihraç ediyor.

Vestel Lise Mezunu Personel Alıyor

Ülkemizim büyük teknoloji markası olan Vestel 1984 yılında üretime başlamıştır. Günümüzde Zorlu Holding bünyesinde üretimini yaptığı teknolojik ürünlerini dünyanın birçok ülkesine ihraç ediyor. Her yıl büyüme hedefleri ile yatırım yapan ve AR-GE çalışmalarına devam eden Vestel personel alımı yapmaya devam etmektedir. Yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da tanınmış bir marka haline gelmiş olan Vestel bünyesinde binlerce çalışana iş imkanları sunuyor. Sizde ülkemizin teknoloji devi olan firmada çalışmak istiyorsanız yayındaki kadroları inceleyerek iş başvurusu yapabilirsiniz.

Vestel Personel Alımı yapacağı pozisyonları insan kaynakları departmanı ile duyuruyor. Türkiye genelinde personel ihtiyacı olan pozisyonlar için ilan yayınlayan Vestel Mağaza Satış Sorumlusu ve Üretimde bazı pozisyonlar için lise mezunu adaylara da iş fırsatları sunuyor. İş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların ilan sayfasındaki kadroları ve başvuru şartlarını inceledikten sonra başvuru yapmasını öneriyoruz. Tüm detaylar için alt kısımda paylaştığımız iş ilanlarını inceleyerek başvuruda bulunabilirsiniz.

Vestel İş İlanları

⇒ Mağaza Sorumlusu,
⇒ Mağaza Müdürü,
⇒ Satış Danışmanı,
⇒ Uzman Sistem Mühendisi,
⇒ Kalıp Teknikeri,
⇒ Makine Teknikeri,
⇒ Cnc Freze Operatörü,
⇒ Bakım Müdürü.

Türkiye'nin farklı birçok illerinde personel alımlarını sürdüren Vestel istihdam edeceği pozisyonları açıkladı. Vestel tarafından yayınlanan bir kaç pozisyonu yukarıda sizlerle paylaştık ancak yayında olan toplam 74 farklı kadro için iş başvuruları alınmaya devam ediyor. Sizde alttaki bağlantıyı kullanarak iş ilan sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

https://goo.gl/75k6y

 
Vestel İş Başvurusu 2019 Vestel Lise Mezunu personel alımı Vestel Fabrikası İşçi Alımı Vestel Kariyer ve İş İmkanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.