Vakıf Emeklilik Personel Alımı İş İlanı

Vakıf Emeklilik personel alım yapacağı pozisyonları açıkladı.

Vakıf Emeklilik Personel Alımı İş İlanı

Vakıf Emeklilik tarafından yayınlanan iş ilanında çok sayıda personel alımı yapılacağı bildirilmiştir. Vakıf Emeklilik personel alımı iş ilanlarına başvuru yapacakların belirtilen şartları yerine getiriyor olması gerekmektedir. Vakıfbank bünyesinde kurulmuş olan Vakıf Emeklilik bu güne kadar bir çok kişiye işe almış olup yeni alımlarlada personel almaya devam etmektedir. 

Vakıf Emeklilik personel alımı yapmak için farklı iş ilanları yayınlasada öne çıkmış olan alımların başında Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortaları Satış Danışmanı pozisyonu ön plana çıkmıştır.

Vakıf Emeklilik personel alımı kapsamında verdiği ilana başvuracak adayların şu şartları yerine getiriyor olmaları gerekmektedir.

– En az 4 yıllık ilgili bölümlerden mezun olmuş olan adaylar,
– 35 yaşını aşmamış olan adaylar,
– Tercihen tecrübeli olmak,
– MS Office programlarına hakim olan adaylar,
– İkna kabiliyeti yüksek olan adaylar,
– İnsanlarla iletişimi kuvvetli kişiler alınacaktır.

Vakıf Emeklilik personel alımı için yayınadığı iş ilanları Türkiye genelinde olup Başvurular Karabük, Rize, Ordu ve İstanbul illerinde yapılacaktır. Başvuru yapacak olan adayların satış konusunda deneyimli olmaları gerekmektedir. Erkek adayların askerlik görevini yerine getirmiş olmaları gerekmektedir. Vakıf Emeklilik personel alımı ile ilgili olarak bilgi almak isteyenler alttaki yer alan link adresini kullanabilir ve başvuruda bulunabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/vakif-emeklilik-a-s-bireysel-emeklilik-danismani-136809

 
vakıf emeklilik personel alımı 2017 vakıf emeklilik personel alımı güncel İş İlanları güncel İş İlanları 2016 İş bilgisi iş bilgisi 2017 iş ilanları İş İlanları 2017 İşin olsa işin olsa 2017 kariyer
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.