Unilever Personel Alımı İş İlanları 2016

Unilever personel alımı yapacağı pozisyonları güncelleyerek kariyer sayfaları üzerinden duyurmuştur.

Unilever Personel Alımı İş İlanları 2016

Unilever sektörün en büyük ve en gelişmiş markalarından biri olarak tüm dünyada bilinen bir markadır. Özellikle Hızlı tüketim ürünleri ve yiyecek üretmektedir. Global marka olan ve faaliyetlerini sürdürdüğü ülkelerde üretim fabrikaları kurarak istihdama katkı sağlayan Unilever ülkemizdeki üretim fabrikalarının da personel ihtiyacını karşılaya bilmek için personel alımları yapmaktadır. Hızlı tüketim, yiyecek, içecek gibi çok sayıda ürün üreten ve pazarlayan şirketin bünyesinde sizde çalışamak istermiydiniz. Unilever insan kaynakları hakkındaki detaylara haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Unilever personel alımı iş ilanları sadece ihtiyaca göre belirlenmektedir. Tekrarlayan ve eski iş ilanları kariyer sayfasında yayınlanmaz. Kariyer sayfası üzerinden güncel iş ilanlarını incelediğimizde 30 adet farklı iş ilanı bulunmaktadır. Unilever tarafından yayınlanan 30 pozisyon için kaç kişi işe alınacak bilemiyoruz ancak ilanlar çok sık güncellendiği için yeni pozisyonlarda her an bu ilana eklenebilir. Sizde firma tarafından yayına verilmiş olan ilanlardan haberdar olmak için kariyer sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Unilever personel alımı yapacağı pozisyonlardan sadece bir kaç tanesini sizlerle paylaşmak istiyoruz; 

  • Fabrika Finans Uzmanı,
  • İmalat Vardiya Mühendisi,
  • Servisler Operatörü,
  • Üretim Elemanı,
  • Geçici Kazan Operatörü,
  • Elektrik Teknisyeni,
  • Malzeme Kayıt Memuru.

Unilever personel alımı iş ilanları arasında ön plana çıkmış olan pozisyonlar bunlar olup bu ilanlar ile birlikte çok daha fazla ilan kariyer sayfası üzerinden verilmiştir. Sizde Unilever firmasının yayınlamış olduğu iş ilanlarına başvuru yapmak istiyorsanız kariyer sayfasını ziyaret ederek güncel iş ilanlarını ve başvuru şartlarını inceleyerek size uygun olduğunu düşündüğünüz iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Unilever güncel iş ilanları soundcloud.com ve kariyer sayfası için altta verdiğimiz linki kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/unilever-is-ilanlari-c1085-p923/

 
Unilever Personel Alımı Unilever Eleman Alımı Unilever İş İlanları Unilever İş Başvurusu Unilever İnsan Kaynakları Gıda Sektörü İş İlanları Unilever Personel Alımı 2017 Personel Alımı İş İlanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.